Helmuth Nyborg: Værd at vide om índvandring.

Kilde: JP Deprimerende kronik af Helmuth Nyborg

Ikke angivet Ikke angivet,

21/08/2015

Kilde: JP

Deprimerende kronik af Helmuth Nyborg. 

Forskning inden for området psykometri viser, at gennemsnitsintelligensen i Afrika ligger mellem 68 og 72 iq-point. Adfærdsgenetikken viser, at iq er 60-80 pct. arvelig. Differentialpsykologien viser, at vi ikke kan øge den generelle råintelligensfaktor. Uddannelses- og erhvervspsykologien viser, at mennesker med iq lavere end 90 har overmåde svært ved at få en uddannelse og et godt job og desuden ved at forsørge sig selv og sine (uanset race og køn).

Forskningen demonstrerer også, at Stine Bosses ”rådgivning” af integrationsminister Inger Støjberg savner empirisk grundlag. Ja, den forekommer direkte landsskadelig under den øjeblikkelige, historisk usete, voldsomme europæiske demografiske transition. De alvorlige udsigter taget i betragtning må selv integrationsminister Inger Støjbergs svage, nærmest signalpolitisk annoncebeskyttelse af Danmarks lav-fertile, homogene population (der teknisk set kunne betegnes som en høj-iq-stamme indtil 1980), hilses velkommen.

I lyset af disse skadevirkninger ligger der en dyb ironi i, at det er lykkedes for tilhængerne af índvandring (med eller uden kvalitetskontrol) at fremstille sig selv som gode, ædle, progressive, og fremsynede humanister, som agerer i dyb samklang med hårdtarbejdende EU- og FN-folk, der ved præcist, hvad der foregår. Samtidigt har de manet et billede frem af alle andre som onde, højreorienterede, fascistoide, fremmedfjendske, urene, skimlede, racistiske landsbytosser med skingre stemmer. Selv om der er tale om tom retorik, er det også en dødsensfarlig genistreg, for det er faktisk lykkedes Bosse og andre at få mange politikere og store dele af samfundets elite til at se bort fra relevante, solide, forskningsmæssige realiteter om indvandringens konsekvenser.

Jeg kender flere venstreorienterede mennesker, som elsker at tale politik, men som jeg slet ikke kan fortælle disse tal (samt andre) til. Ligesom med Zenia, er det "sort snak", når jeg begynder at tale om fakta. Jeg får at vide at jeg er følelseskold, og at jeg har et skævvredet menneskesyn. Rent følelsesporno, der bunder i en eller anden form for venstreforvrænget moral. Hvad gør vi overfor en venstrefløj, som ikke kan bruge fakta til noget som helst? 

Læs hele historien her.

Kilde: