Helle Thorning lægger kæmpe økonomisk fælde for nye boligejere ....

Helle Thorning er rædselsslagen for at boligpolitikken og boligskatten skal blive et tema i valgkampen, og derfor forsøger hun febrilsk at få reger...

Christian Melgaard,

27/08/2011

Helle Thorning er rædselsslagen for at boligpolitikken og boligskatten skal blive et tema i valgkampen, og derfor forsøger hun febrilsk at få regeringen til at indgå et "lynforlig". Senest har hun så sendt sin radikale hånddukke frem i forreste linje for at forfølge samme tema.

Strategien stemmer meget dårligt med tidligere tiders udmeldinger om at ejerboligerne skal beskattes hårdere, og derfor skylder S-SF et tydeligt svar på hvad der sker efter den foreslåede 1½-2 års fredning?

Hvis det fortsat er hensigten at stramme beskatningen af ejerboligerne, så er forslaget om et lynforlig en kæmpe økonomisk fælde for nye boligejere, som lader sig lokke af udsigten til en koretvarig besparelse.

Man kan frygte, at fredningen af boligmarkedet blot er en stem på Helle THornings vej til regeringsmagten, og så kan S-SF leve med at udskyde brandbeskatningen af ejerboligen i 1½-2 år.

Staklerne der køber under indtryk af en eventuel lempelse vil så efter 1½-2 år blive ramt af en boomerang af dimensioner, når ikke blot de midlertidige lempelser fjernes, men når boligbeskatningen tillige øges.

Smart Helle, men også for smart ...... "kynisk" er nok en mere præcis beskrivelse. 

Kilde: