”Hate speach” og følgerne af ”Hate crimes”

Det var klart og forståeligt at Hizb ut-Tahrir blev mødt med med en bred folkelig og politisk modstand da de offentligt trådte frem og opfordrede t...

Ikke angivet Ikke angivet,

09/02/2011

Det var klart og forståeligt at Hizb ut-Tahrir blev mødt med med en bred folkelig og politisk modstand da de offentligt trådte frem og opfordrede til at dræbe danske soldater, at de tidligere via løbe sedler har opfordret til at dræbe jøder har yderligere understreget deres hadske retorik.

Netop tonen og deres menneskesyn gør at de ene og alene må betegnes som ekstremister der på ingen måde ønsker demokrati eller dialog. At de ikke er ene om a t at udvise et sådanne had rettet mod andre og de der er anderledes (en utrolig racistisk og intolerant holdning) end dem selv er Taimullah Abu Laban et eksempel på.

http://www.bt.dk/danmark/labans-fanatiske-soen-vil-draebe-joeder

 I et andet foredrag med titlen 'Jødestaten graver sin egen grav', der er lagt på khilafah.dk den 2. april 2010, agiterer Taimullah Abu Laban også for drab på jøder ved at citere koranen:

'I kommer til at bekæmpe dem og dræbe dem. Indtil selv stenene vil sige, 'åh muslim, dette er en jøde, så kom og dræb ham',' siger han

http://www.bt.dk/danmark/laes-abu-labans-groteske-citater

"Der kan ikke være fred i Palæstina, før jødestaten bliver udslettet. Så længe denne illegitime og beskidte terrorstat eksisterer, så kan der ikke være fred.'

Nu er det jo at den politiske korrekthed altid har formået at træde i karakter når eks. muslimske grupper udsættes for had og spot. Dette finder jeg væsentlig, på samme måde som jeg finder det væsentligt at denne politiske korrekthed også som en selvfølgelighed omhandler jøder, kristne, kvinder, homoseksuelle og andre. Det ser dog ud til at det ikke har vagt særlig opmærksomhed at Taimullah Abu Laban i ganske klare vendinger givet udtryk for sit menneske syn/eller manglende i forhold til jøder. Her kunne de der har et fokus på såkaldte ”hate crimes” og følgerne af ”hate speach” jo finde rigligt med menneske fjendske holdninger og en uhyggelig generalisering af jøder, læg mærke til at talen ikke kun er rettet mod Israel men ordet jøder bliver brugt som en generaliserende vending, altså race bestemt.

Det der bekymre mig mest i den forbindelse er at der nok skal være naive personer der lader sig fascinere af disse ekstremistiske udtalelser, og endnu mere bekymrende er det at der nok skal være beregnende og kyniske mennesker der ser en fordel i at retfærdiggøre disse personers handling. Det at koranen så aktivt bruges til at legaliserer disse synspunkter i forbindelse med trusler og overgreb mod jøder, burde få andre muslimer til at tage til orde og derved give udtryk for at de ikke ønsker at deres tro tages som garant for disse holdninger. Faktum er at jøder og kristne fordrives fra bestemte områder i Danmark, faktum er at de unge israelere/jøder der blev skudt og såret i Odense netop pågrund af deres etnicitet næsten er glemt, at politiet opfordre jøder til at undgå at bære jøde/Davidstjerne, eller anden religiøst beklædning, samt direkte undgå at bevæge sig i visse områder af København, at jødiske børn i Caroline skolen ikke bare er under overvågning af politiet af sikkerhedsmæssige grunde, men også hegnet ind af sikkerhedsmæssige grunde, samt at den jødiske synagoge er under politi beskyttelse, netop her er muligheden for at politikere og andre med humanistiske holdninger kan udvise et rettidig menneskesyn og gøre aktivt brug af deres holdning i forhold til ”hate crimes”og ”hate speach”

Jeg har set mange muslimer demonstrerer bla. pga. kurt Westergaards tegning, men jeg har endnu ikke i bemærkelsesmæssig grad set nogen muslimske demonstrerer mod selvmordsbomber, demonstrerer mod deres fundamentalistiske trosfæller som misbruger deres gud navn til at opfordre til at dræbe uskyldige mennesker?

Hvor er disse demonstrationer blevet af? Det er ikke fordi de ikke har mulighed for det her i Danmark, tværtimod, der er ofte demonstrationer mod demokratiske lande som USA, Israel, og andre demokratiske institutioner.

Kilde: