Har vi overhovedet et folkestyre?

Da jeg så vores nye statsminister stå og joke med kommisionens formand, Barroso, i går, var det tydeligt, at styrkeforholdet mellem de to klart fal...

Ikke angivet Ikke angivet,

14/10/2011

Da jeg så vores nye statsminister stå og joke med kommisionens formand, Barroso, i går, var det tydeligt, at styrkeforholdet mellem de to klart falder ud til Barrosos fordel.

Det var nærmest pinagtigt at se en folkevalgt dansk statsminister stå der som en stor undskyldning, mens kommisionens formand erklærede, at det var en dejlig dag, fordi Danmark nu igen er begyndt at opføre sig ordentligt (dvs. som Barroso synes at vi skal opføre os).

Men her er en nyhed til den magtglade portugiser: Barroso - du er embedsmand. Ikke en eneste vælger har nogensinde sat sit kryds ud for dit navn på nogen EU kommisions-valgseddel. Så knyt sylten - lær lidt ydmyghed - og glæd dig ikke for tidligt.

Personligt vil jeg tænke på din arrogante bulldozer-facon, når jeg sætter mit kryds ud for "Nej" ved alle fremtidige folkeafstemninger, der går på, om du skal have mere magt.

Kilde: