Han aner jo intet om sex-arbejde

D

Linda Kristiansen,

09/02/2011

D. 27. februar er der sexarbejderfestival, men socialdemokraten Lars Aslan synes det er en skidt ide, fordi festivalen efter hans mening glorificerer prostitution

- Lars Aslan Rasmussen ved ikke, hvad han snakker om. Han vil bare indføre en moralsk lov, koste hvad det vil.

Sådan siger Eini Carina Grønvold om den socialdemokratiske politiker Lars Aslan Rasmussen, der angriber sexarbejderfestivalen d. 27. februar med ordene:

- Denne festival og initiativet med hjemmesiden, der fortæller om jobbet som sexarbejder, glemmer de negative sider af prostitution. I værste fald lader nogle piger sig lokke til at sælge sex på grund af de initiativer, siger Lars Aslan.

Demonstrerer mod forbud
Eini Carina Grønvold repræsenterer De Røde Paraplyer, der er en tværpolitisk sammenslutning af enkeltpersoner, der kæmper for rettigheder til sexarbejdere. De Røde Paraplyer står sammen med SIO - Sexarbejdernes Interesseorganisation - bag Sexarbejderfestivalen og formålet med festivalen er demonstrere for ordentlige forhold til sexarbejderne og imod det sexkøbsforbud som Lars Aslans Socialdemokrater og SF har erklæret, de vil indføre ved et regeringsskifte.