Guderne giver 'Svar på Tiltale' - kraftigt snevejr nordlige Danmark !

Guderne giver IPCC - FN's 2500 mand store rejse-cirkus - svar på tiltale

Ikke angivet Ikke angivet,

05/01/2010

Guderne giver IPCC - FN's 2500 mand store rejse-cirkus - svar på tiltale.

Den 5 januar 2010, kl. 16.00. 50cm sne og fygning i Nordjylland - foreløbig. Civilisationen på sammenbruddets rand. Veje lukkede overalt.

Hvad finder IPCC og de grønne nu på. Afgift på H2O - når det bliver under 0 grader - og så kan de så rejse rundt til alle verdens store byer de næste 20 år - og holde møder om det.

Sig mig har FN's tusinder af ansatte ikke hørt om Mails og Skype - og Web-Møder over nettet. Frem for at sidde alle og 'skændes' i en stor rodet uorden - som vi så det demonstreret på COP15.

Det kan ikke betegnes på andre måder end 'udspekuleret udnyttelse' - at verdens skatteborgere skal betale dyre lønninger og mega store diæter til et sådan en endeløs flok af luksus-individer - der arrangerer møder i det uendelige - som grundlæggende blot handler om - hvordan at de får skrabt penge ind til at forsætte dette jetset liv, samt om at sikre alle investeringerne i 'det grønne CO2 teater' - som vi jo nu har hørt at både Al Gore og IPCC's indiske formand Rajendra Pachauri er fedet godt og grundigt ind i.

Nedlæg IPCC jo før jo bedre. Dette tåbelige 'afsindigt dyre' organ 'har aldrig' og 'vil aldrig' komme til andet end at gøre skade, i forhold til denne verdens virkelige problemer.