Grækerne bruger 16 mio. € af "redningspakken" til at opføre stormoske

Økonomisk krise? Ikke penge nok til basale udgifter? Tja, åbenbart har den socialistiske regering i Grækenland en anden opfattelse af hvordan pe...

Ikke angivet Ikke angivet,

13/09/2011

Økonomisk krise? Ikke penge nok til basale udgifter?

Tja, åbenbart har den socialistiske regering i Grækenland en anden opfattelse af hvordan pengene skal prioriteres i krisetider - altså dvs. andre menneskers penge, for det er nogle som de har fået af de europæiske skatteydere i diverse krisepakker og euro-redningspakker. Det er nemlig netop blevet besluttet at opføre en stormoske for 16 mio. € for med penge fra redningspakkerne. En yderligere stormoske er planlagt at skulle opføres i det centrale Athen senerehen - ligeledes for statens regning (dvs. fra redningspakken). Her kunne man måske forsigtigt indvende, om det i grunden ikke var mere hensigstmæssigt at bruge pengene på at nedbringe den enorme gæld eller skabe arbejdspladser i stedet, for at få landet ud af krisen.

Grækenland, som indtil for få årtier siden var et ca. 97% ortodoks kristent land, har i løbet af kort tid oplevet en massiv muslimsk indvandring - en stor del af den illegal fra Tyrkiet og Afghanistan, således at der i dag bor ca. 1,5 - 2 mio. muslimer i landet.

Så sent som i august måned i år fik muslimerne tilladelse til at fejre ramadan i det olympiske stadion i Athen, godkendt af religionsministeriet. Grækenland har de seneste år oplevet stigende uroligheder med den muslimske befolkning, herunder voldelige optøjer. Som f.eks. i 2009, officielt forårsaget da betjente ville undersøge en illegal moske. Det er således muligt, at muslimerne gives disse indrømmelser i håbet om at det vil dæmpe gemytterne og forhindre optøjer i samme appeasement-stil som det også kendes fra de talrige sharia-zoner i Europa.

Kilde: