Godt med injuriesag

Det er glimrende, at der endelig begynder at komme anmeldelser for injurier når muslimer skal lægge ryggen til generaliserende udtalelser dag ud og...

bd Ikke angivet,

26/02/2010

Det er glimrende, at der endelig begynder at komme anmeldelser for injurier når muslimer skal lægge ryggen til generaliserende udtalelser dag ud og dag ind.

Muslimer burde lære at ignorere visse ting, men kan godt forstå de snart får nok.

Havde nogen sagt halvdelen af det svineri de gør om muslimer, bare om jøder, havde der givet et ramaskrig.. Og til den der nu vil hævde, at der ikke står ligeså ækle ting i jødiske skrifter, bør tage at læse dem. Der står bl.a. at seksuelt samvær med med en pige under 6 år, ikke er moralsk forkert o.l. ækle ting. For et par år siden blev flere jøder voldtaget af voksne mænd - mon det var pga. teksterne..

Og hvis medierne i dette land er åh så modige, jamen så fortæl dog hr. og fru Jensen, hvad I ved om Prins Henrik! Hvorfor skal det være Uffe Holm og andre der fortæller det?

Eller hvad med "hemmeligheden" om Prins Felix?! Næ nej, det tør I ikke. Skulle nødig blive boykottet af familien Danmark, forstås..

Danske medier er store i kæften, men tør kun gå efter én bestemt minoritet konstant, og atter konstant. Det gør medierne til hyklere.

Kilde: