Gid man kunne få en god debat med Mandfjols.dk, men nej

Min ven Lars Rex Mundi skrev en sjov lille klumme sidste dag: prins valiants datter og det tog ikke lang tid for mandfjols

Ikke angivet Ikke angivet,

28/10/2012

Min ven Lars Rex Mundi skrev en sjov lille klumme sidste dag:

prins valiants datter

og det tog ikke lang tid for mandfjols.dk at tage den op på hendes facebook side til diskussion:

mandfjols.dk

Da de så vil kritisere artiklen, så er det ikke indhold eller andet de begynder med, men igen igen på grammatik, som jo er det der er nemmest at angribe, men som er fuldstændig uvigtigt. De mener så åbenbart at hvis man ikke kan skrive rigtigt(iforhold til hvad de ønsker) eller måske er ordblind eller bare ikke har en journalistisk uddannelse, så skal man holde sig fra at ytre sin mening, selvom det i dette tilfælde var mere et sjovt indlæg om hvordan Jette Anne-Marie Hansen's livsanskuelse må være, siden hun holder et korstog mod mænd og alt hvad de står for. Læs blot hendes konspiratoriske ideer i denne post:

Hvem betaler Manfo

Hun er jo helt ude i tovene og ser onde mænd i hver en lille skygge.

Nå, men jeg går så ind på mandfjols'et på facebook og kommenterer lidt, da jeg mener at de ikke burde klage over selve grammatikken, og tager selvfølgelig min vens side, da 1)vi er venner og 2)jeg er enig med ham i mange ting også denne.

Derefter begynder de at bestemme hvad folk skal synes om eller ej, fordi i deres hoveder er det kun dumme, egocentriske og chauvenistiske(ved ikke om det er stavet rigtigt) mænd der kan lide den.

Derefter prøver jeg at diskuttere lidt, kun med det resultat at blive prøvet på at blive nedgjort, hvilket jeg dog er rimelig ligeglad med, udover at det skader debatten.

Det ender så galt at et kvindemenneske begynder at bruge de samme øgenavne som jeg blev udsat for i 1-3 klasse, hvilket man må sige fortæller en del om deres livsopfattelse og niveau af debat.

Jeg vil gerne diskuttere, men som min ven Lars gjorde opmærksom på, så hjælper det ikke med disse hysteriske kvinder, da de 1) nok vil kritisere mine stave eller grammatik fejl 2) finde på nye øgenavne(bring it on siger jeg bare) og 3) ikke vil lytte alligevel da de sidder fast i deres eget 70'er opgør.

Disse feminister på kvinfo og mandfjols og hvad der ellers er af grupper, burde vågne op og se at verden sq er forandret i forhold til 70'erne og de sidste ligestillingsproblemer på arbejdsmarkedet kommer af sig selv. Enhver virksomhed vil jo ikke ansætte en dårlig leder, men gå efter kvalifikationer og den rigtige udstråling. De skal jo repræsentere virksomheden. Men de fleste kvinder vil ikke ligge den tid i arbejdet som en mand ville, da de jo også har andre prioriteter. At være chef for en multi-national virksomhed er et fuldtidsjob.

Og kvinder har for det meste bedre empati og har igennem vores evolution altid været bedre med børn(gælder ikke alle, men sådan er vores gener),de er bedre til at fortolke børns sind(gælder igen ikke alle). Som man ser i naturen, så binder børn sig med moren, fordi hun bærer barnet(i vores tilfælde 9 måneder) og derved opstår der nogle bånd.

Ovenstående udtalelser er generelle, for der eksister også kvinder der er elendige med børn, blandt andet fordi de har travlt med at realisere sig selv og være selvcentrerede, og der eksisterer mange mænd der er gode fædre, da de sætter barnets tarv og vel over deres eget, som mange mænd gør, men de ser mere at det bedste de kan gøre er at sørge for at barnet har et solidt hjem og ikke mangler noget. Der er også kvinder er på denne måde, men ser også mange kvinder(ikke %vis, men stykvis) som får børn for at have en lille dukke at vise frem til deres veninder.

Nå, jeg kom vist nok af sporet det.

Nu glæder jeg mig til at se om også denne artikel er "værdig" til at blive nedgjort at mandfjols.dk.

Kilde: