Geert Wilders stærke tale i Malmø den 27/10-2012

Hvad enten man er enig eller ej med Geert Wilders, er det rart når nogen taler klart og tydeligt og tør stå ved deres meninger, selvom det ikke er ...

Jørn Rasmussen,

28/10/2012

Hvad enten man er enig eller ej med Geert Wilders, er det rart når nogen taler klart og tydeligt og tør stå ved deres meninger, selvom det ikke er politisk korrekt.

Hvis ikke de europæiske lande tilbageerobrer deres nationale identitet vil den kulturelle relativisme have for stort råderum. Da den ligestiller alle kulturer. Men det er ikke sandt at alle kulturer er lige.

Vores kultur, der bygger på humanisme, kristendommen og jødedommen, er langt bedre end den barbariske islamiske kultur. Vi skal være stolte af at sige dette. Hvis vi ikke ved, hvem vi er, kan vi aldrig finde ud af, hvad vi ikke er.

Men den enkelte europærer er ikke et bedre menneske end den enkelte muslim, som han uddybede med følgende:

Jeg har besøgt lande som Tyrkiet, Egypten, Tunesien, Syrien, Iran, Irak, Afghanistan, Indonesien. I min bog "Marked for Death" kan du læse, hvordan jeg blev overvældet af venlighed, venlighed og hjælpsomhed af mange mennesker der. De er ofte gode mennesker, men de er fanger af islam.