Gammeltoft-Hansen - en familie af kulturradikale frontkæmpere

Thomas Gammeltoft-Hansen, forsker i Flygtningestudier på DIIS, har adskillige gange tidligere påstået, at regeringens lempelser på udlændingeområde...

Ikke angivet Ikke angivet,

21. december 2012

Thomas Gammeltoft-Hansen, forsker i Flygtningestudier på DIIS, har adskillige gange tidligere påstået, at regeringens lempelser på udlændingeområdet ikke har nogen betydning for, at flygtningestrømmen til Danmark i 2012 er den højeste i ti år. I går på TV2 Nyhederne gentager han i dette indslag (ca. 02:20) sine postulater.

Alle andre eksperter er enige om, at udlændingepolitikken har betydning for antallet af asylansøgere i Danmark. Ninna Nyberg Sørensen, Gunnar Viby Mogensen og Eva Singer er bare tre eksempler.

Thomas Gammeltoft-Hansen er nært beslægtet med Hans Gammeltoft-Hansen, der blandt meget andet var formand for Dansk Flygtningehjælp og arkitekten bag verdens mest liberale udlændingelov, der blev vedtaget af Folketinget i 1983. Hans Gammeltoft-Hansen påstod, at loven "i de kommende år” kun ville medføre, at ca. 500 flere opnåede tilladelse til familiesammenføring.

Edit: Thomas er søn af Hans Gammeltoft-Hansen. Se Jan Christensens kommentar for uddybning.

Det bliver åbenbart i familien: Gammeltoft-Hansen-klanen vil fortsætte med at udsprede sin kulturradikale propaganda under dække af at være ekspertudsagn.