Gæmelke skal ned med nakken.

Journalist Kjeld Hansen har et horn i siden på store landbrug og deres ejere

_slettet_bruger_64 Ikke angivet,

17/11/2010

Journalist Kjeld Hansen har et horn i siden på store landbrug og deres ejere. Det skriver han i Politiken 16/11-2010, ”Storbønder viser vejen til fallit”, sektion 2, side 9. Der er sådan noget stalinistisk-Morten Korch over ham, for han vil bestemme stort set alt over danske landmænd. Derfor kommer han nu med en masse vrøvl om Gæmelke og landbrug i Danmark.

Det er slemt, at Gæmelkes landbrug er belånt til 74%. Men det normale er da 80%, så 74% er ikke noget særligt.

Endvidere skriver han, at det er slemt at landbrugenes gæld er steget fra 190 Gkr. til 360 Gkr på 10 år. Det er heller ikke slemt, det er bare 6,6% om året. Aktiviteterne er formentlig steget endnu mere.

Endelig nævner Hansen, at store landbrug kan ikke tjene penge, og derfor vil Hansen kun have små og mellemstore bondegårde i stedet., som om det er noget, Hansen skal bestemme.

Nu er der så lige det, at Hansen mest slår sine folder i Politiken og i DDR, og ingen af Hansens to arbejdspladser kan tjene penge, så Politiken får ca. 25% af omsætningen fra skatteyderne og DDR får 100% af pengene fra tvangslicensen pint ud af de samme sagesløse borgere.

Vh Abel.

Kilde: