Gældfærd og grønne skove - Anne Sophia Hermansen

Såfremt vi skal bevare det danske velfærdssamfund, som vi har opbygget gennem generationer, skal der besparelser og reformer på bordet

_slettet_bruger_6399 Ikke angivet,

05/09/2011

Såfremt vi skal bevare det danske velfærdssamfund, som vi har opbygget gennem generationer, skal der besparelser og reformer på bordet. Anne Sophia Hermansen sætter fokus på de problemstilinger, der hindrer vejen frem til velstand og vækst. Blandt andet er det hendes opfattelse, at vi skal arbejde mere end vi gør i dag. Vi er ét af de lande i Europa, som arbejder mindst - og holder mest ferie. Til gengæld har vi verdens højeste lønninger - næpe noget problem, hvis vores produktivitet er i top. Det er den bare ikke - bl.a. derfor ligger vi i bund, når vi sammenligner os selv med andre OECD-lande.

Men de største problemer for os danskere er såmænd hverken størrelsen på den offentlige sektor, skattetryket eller den dårlige konkurrenceevne, der har gjort os til Nordens Zimbabwe. De er, at vi lever på en økonomisk livsløgn, og at vi har så mange politikere, der kæler for vores private interesser - og lover gæld og grønne skove.

Tilføjet af:

FE/Foreningen Visionær Fremtid