FUCK JER SUNDHEDS FANATIKERE

Når jeg følger og observerer kvinders kamp mod deres syndron, deres egen vægt,samt oplever at sygeligt magre kvinder ikke kan holde sig selv ud må ...

Irma Henriksen,

10/03/2010


Når jeg følger og observerer kvinders kamp mod deres syndron, deres egen vægt,samt oplever at sygeligt magre kvinder ikke kan holde sig selv ud må jeg sukke et dybt hjertesuk.
Så nylig en tv udsendelse hvor der kunne opleves at sulter en person sig for meget tærer
det på hjerte musklen, fordi et sted skal kroppen tage fedtet fra, det vil rent faktisk sige med tydelige ord,kroppen går ind og stjæler al fedtet fra alle organer så kroppen bliver en hul skal og tilsidst dør de piger, kvinder.
Selv har jeg da også som de fleste kvinder kæmpet med egen vægt,men har arbejdet så meget med den del i mit eget kvindelig,at trods mine ekstra 5 kilo  ifølge tabeller og 
læger ikke er så godt,har jeg kun det her-
Fuck jer alle sundheds fantatikere og såkaldte kost eksperter der vil og kan tjene fedt på os såkaldte dumme uintiligente kvinder.
Nu må vi lave en bevægelse for frihed  med retten til at være som vi nu engang er,jeg ved da godt at for mange kilo giver sygdomme, men hvorfor kan vi dog ikke spise mådeholdent handler for mig om at mit maveur gik tabt i min barndom, så jeg har da ledt efter det ur,jeg blev jo ikke født med en kage i kæften.

Kilde: