Fritflydende valuta, skattelettelse, og lav renten = Vækst

Hvis Danmark skal forøge konkurrence evnen, bør vi lade den danske krone flyde frit, regulere vores rente efter hvor meget gang der er i økonomien,...

Ikke angivet Ikke angivet,

22/12/2010

Hvis Danmark skal forøge konkurrence evnen, bør vi lade den danske krone flyde frit, regulere vores rente efter hvor meget gang der er i økonomien, så vil der på sigt være råd til skattelettelser uden vi skære i velfærden.

Sverige har siden 2009 haft en utrolig lav renten, det samme gælder Schweiz, da de 2 lande i 2009 blev ramt hårdt af krisen, begyndte svenskerne, og Schweizerne at sætte renten ekstremt ned, hvilket satte en stort skub i deres økonomi, og gav høj vækst.

Uheldigvis er Danmark i den situation, at vi skal følge den rente som Europas Central Bank sætter, på trods af at vores økonomi  har brug for én endnu lavere rente, og vores krone vil have godt af devaluering pga vores lave vækst, det vil ske naturligt, men ikke sålænge vores krone er bundet op af Euroen, dermed er vores fastkurs politik en hemsko for vores fremtidige konkurrence evne.

Dermed siger jeg, Fritflydende Valuta, Lav Rente, Skattelettelse = Vækst

Kilde: