Frihed – fordi Danmark også fremover skal være frit

Der er mange områder, hvor den enkelte borger vil være i meget bedre stand til at træffe valg vedrørende eget liv end politikerne på Christiansborg...

_slettet_bruger_668 Ikke angivet,

10/11/2012

Der er mange områder, hvor den enkelte borger vil være i meget bedre stand til at træffe valg vedrørende eget liv end politikerne på Christiansborg kan. Men det er åbenbart et kontroversielt synspunkt i Danmark.

For i Danmark ser vi forbud og regler udstedes i et omfang som aldrig før. Vi har skabt et samfund, hvor statens rolle er blevet enorm og blander sig i hvad ellers betragtes som private anliggender, som fx hvad vi må beklæde os med, hvornår vi står op, om vi må tage sol i solarium eller om vi kan administrere vores forbrug af usunde fødevare uden ekstra skatter. Staten skal ikke være vores moralske vogter – vi må lade den enkelte leve det liv, den enkelte ønsker, så længe det ikke krænker andres frihed.

Det er på tide at danskerne gør op med statens indblanding og kræver friheden tilbage. Jeg vil kæmpe for at gøre op mod de mange tåbelige forbud og regler, der hvert år kommer fra folketinget.