Fri Hash Matrixen

Fra Ekstra Bladet den 11

Ikke angivet Ikke angivet,

14/02/2010

Fra Ekstra Bladet den 11.11.09 :
"For en måned siden erkendte den konservative hashmodstander og retsordfører Tom Behnke, at en legalisering af hash i København ville betyde mindre bandekrig, og færre skyderier. Nu siger hans partifælle, sundhedsminister Jakob Axel Nielsen, at det på ingen måde kan komme på tale at give lov til at give Københavns Kommune lov til at forsøge sig med fri hash"

Som en af de første ting denne " lov og orden "-regering gjorde, var at rydde Christiania for : " at komme hashhandelen til livs". Det er nu 9 år siden.
Set ud fra et kontrolmæssigt synspunkt, en meget mærkelig handling.
Hvis man vil kontrollere noget, skal man holde det samlet på et sted og ikke sprede handelen over hele Storkøbenhavn.
Jo, mere det er spredt - jo sværere er det at holde øje med.
Så jeg tænkte dengang : Enten er de usandsynlig snotdumme, eller også er det endnu et design.
Konklusion : Formodentlig en blanding af begge dele.


Matrixen består i :
Jo mere disse bander, som regeringen overlod kontrollen med hashmarkedet til, kommer i totterne på hinanden, jo mere belæg er der for øget kontrol.
Den brede parcelhusbefolkning, kan jo nok forstå at dette hash er noget farligt noget, som skal bekæmpes med alle midler.
Ikke svært med en folkelig opbakning fra kakkelbordene.
Og, hvis der skulle dukke noget op i medierne omkring liberalisering af hashmarkedet, så har denne regering kontrol nok med disse, til at vise en forkølet autonom med 45 piercinger udtale sig om hashen`s gavnlige effekter, eller en gammel langhåret hippieklon med hul hoste, der siger i Prime-Time, at han ikke har taget skade.
Igen et visuelt argument, der skræmmer den brede parcelhusbefolkning.
På terapeutisk = identifikationsmodeller.

Hvis du ikke kan identificere dig med den autonome der bør frygte enhver metaldetektor, eller den gamle hippie, så er den for alvor hjemme. Modsætningen.
Imidlertid anvendes Cannabis herhjemme regelmæssigt af over 275.000 danskere, skønner Sundhedsstyrelsen, sidst jeg tjekkede det.
Et af problemerne er yderligere at medierne ikke skelner mellem eks. Hash eller pot. Hvilket svarer til ikke at skelne mellem en fadbamse og en flaske Vodka ( populært sagt ).
Så Matrixen er den samme som med "rockerkrigen".
Man er for alvor ikke interesseret i at løse disse konflikter, da de giver regeringen fri-kort til forbud, visistationszoner og videooverrvågning,
Det er ironisk at disse "outlaws", som i sin form har en dyb foragt for autoriteter, i virkeligheden hjælper samme. De er i mere eller mindre grad, kontrolsamfundets ufrivillige eller frivillige fødselshjælpere.
Ny ballade = ny lov.

Og disse nye love skelner ikke, mellem lærlingen i Bilka, lystfiskeren og HA´eren - og det er heller ikke meningen.
For regeringen er de som sagt, en stor hjælp til overvågnings- og højere straffe dagsordenen.
Sjældent har vi set samfundet være så kåd ved at straffe kollektivt.
Kollektiv straf = I smell Fascism.


Et velkendt eksempel :
Den nye våbenlov. Der har jo været flere sager fremme, hvor fredelige folk der har været ude at fiske, krænker våbenloven.
Våbenloven er en sideeffekt at Fri Hash Matrixen. Den blev indført på grund af "bandekrigen".
Fidusen her, set ud fra et kontrolmæssigt synspunkt, at en forsvarsløs befolkning, set ud fra et Statsligt synspunkt, ikke udgør det store problem for samme.
Kvinder i dette land, må ikke engang eje en pebberspray !!!!! Selvom de bliver krænket hver dag.

Nogle gange er jeg slet ikke sikker på der er en "bandekrig", jeg opfatter den som en dårlig forretning for banderne, hvorfor skulle de egentligt slås ?.
Medierne er frygtelige til at " invitere " til konflikter.
Det er set før, og det kostede for en stund Lotte Mejlhede jobbet ( Triple A - sagen ). Se evt. her.
Et eksempel på at medierne, kommer med mere eller mindre slet skjulte invitationer til at starte bandekrige op.
Umiddelbart skulle jeg mene, igen ud fra et kontrolmæssigt synspunkt, at en "skæv" befolkning ville være et plus for denne regering eller en hvilken som helst regering, der gerne ser en bedøvet befolkning, mens den foretager sit, hen over hovedet på folk.
Men, du skal købe deres drugs ( lykkepiller, stesoèr, alkohol ).

Problemet med Cannabis er, i forhold til disse, at Cannabis har vist sig at have, en gunstig effekt på hjernekræft, er en yderst effektiv smertedæmper, hjælper mennesker med sideeffekter af kemoterapi, Parkinson og så videre. Alt sammen meget godt. Men Cannabis har den sideeffekt, at folk der bruger dette regelmæssigt ikke har den store respekt for autoriteter. Cannabis, ligger så at sige den ydre poltimand ned.

Cannabis korresponderer fint med højre hjernehalvdel som er mere : Peace, Love and Understanding, hvor alkohol er et følelsesforstærkende stof.
Det har altid undret mig, at folk der eksempelvis er bange for at flyve, drikker som ørkensoldater.
Det er fordi, at alkohol faktisk forstærker følelsen af frygt. Derfor er mange nødt til at drikke virkelig meget for at være så bedøvede som muligt.
Hvad folk bruger til at dulme sig med er set fra mit synspunkt deres sag.

Sundhedsstyrelsen skønner at der er cirka 250.000 danskere på dagdosis lykkepiller, cirka 300.000 med deciderede alkoholproblemer og cirka 200.000 på Benzodiazepiner.
Klart vi er : Verdens lykkeligste folk........


Historisk :
Cannabis blev historisk set forbudt i forbudstidens USA i 30èrne.
Man havde spiritusforbud og folk begyndte at plante Cannabis i deres baghaver, urtepotter og lignende. Efter pres fra Mafiaen, blev planten forbudt at dyrke. Mafiaen havde brug for pengene i forbindelse med ulovligt salg af alkohol og samme mafia holdt stort set magtapparatet kørende med bestikkelsespenge.
Smart Matrix.
Kilde: