Fremtrædende Feminazisters Fortræffeligheder

”Alle mænd er voldtægtsforbrydere, og det er alt hvad de er”Marilyn French, forfatter og senere rådgiver i Al Gore´s præsidentkampagne ”Al sex, se...

Henrik Gøtke,

14/03/2010

”Alle mænd er voldtægtsforbrydere, og det er alt hvad de er”

Marilyn French, forfatter og senere rådgiver i Al Gore´s præsidentkampagne

 

”Al sex, selv konsensual sex i et ægteskabeligt forhold, er en voldshandling udøvet mod kvinden”

Cathering MacKannon

 

”Jeg mener, at kvinder har en kapacitet for forståelse og medfølelse, som mænd strukturelt ikke har, har de ikke, for de ikke kan have den. De er simpelthen ikke i stand til det”

Tidligere medlem af Kongressen Barbara Jordan

 

”Medierne behandler mandlige angreb på kvinder som voldtægt, og mord på koner og kvindelige elskere, eller incest mod børn, som individuelle afvigelse, undertrykkende det faktum, at al mandlig vold mod kvinder er del af en organiseret kampagne”

Marilyn French

 

”Sandsynligvis det eneste sted en mand virkeligt kan føle sig sikker, er i et topsikret fængsel, bortset fra den forestående trussel om frigivelse”

Germaine Greer

 

”Mænd der uretfærdigt anklages for voldtægt, kan nogle gange gavnes af oplevelse”

Catherine Comin, Vassar College, Assisterende dekan for studenterne

 

”Mænds seksualitet er ond og voldelig, og mænd der er så magtfulde, kan række ind i kvinder og kneppe/konstruere os indefra og ud. Satanisk besidder mænd kvinder, udøver deres onde fantasier og begærer kvinders selv. En kvinde der har sex med en mand, gør derfor dette mod hendes vilje, selvom hun ikke føler sig tvunget”

Judith Levine

 

”At kalde en mand et dyr er smigrende mod ham; han er en maskine, en omvandrende dildo”

Valerie Solanas

 

”Alt hvad mænd kan bruges til er at kneppe, og blive kørt over af en truck”

Erklæring gjort af en feministisk administrator på University of Maine, citeret af Richard Dinsmore, der lavede et succesfuldt søgsmål på 600.000 dollar mod universitetet i 1995. Richard havde protesteret mod citatet og var derefter blevet fyret grundet chikane.

 

”Jeg ønsker at se en mand banket til en blodig pøl, med en høj hæl i sin mund, som æblet i munden på et svin”

Andrea Dworkin

 

”Jeg mener at ”mandehad” er en ærværdig og gyldig politisk gerning, at de undertrykte har en ret til klassehad, mod klassen der undertrykker dem”

Robin Morgan, redaktør på Ms. Magazine

 

”Heteroseksuel samkvem er et rendyrket, formaliseret udtryk for foragt for kvinders krop”

Andres Dworkin

 

”I et patriarkalsk samfund er al heteroseksuel seksuel samkvem voldtægt, fordi kvinder som gruppe ikke er stærke nok til at gøre nævneværdig modstand”

Catherine MacKinnon

 

”Institutionaliseringen af seksuelt samkvem er anti-feministisk”

Ti-Grace Atkinson

 

”Voldtægt er hverken mere eller mindre end en bevidst intimideringsproces, gennem hvilken alle mænd holder alle kvinder i en tilstand af frygt”

Susan Brownmiller

 

 

”Når en kvinde opnår en orgasme med en mand, så samarbejder hun med det patriarkalske system, og erotiserer sin egen undertrykkelse”

Sheila Jeffrys

 

”Hvis situationen i et klasselokale er meget heteropatriarkalsk – en stor begynderklasse af 50 til 60 elever, måske med få feministiske elever – definerer jeg sandsynligvis min opgave som værende den af rekruttering – at overbevise eleverne om at kvinder er undertrykte”

Professor Joyce Trebilcot ved Washington University
 

Så længe nogle mænd bruger fysisk magt til at undertvinge kvinder, behøver alle mænd ikke gøre det. Viden om at nogle mænd gør dette, er tilstrækkeligt til at true alle kvinder. Han kan banke eller dræbe kvinden han elsker; han kan voldtage kvinder, han kan misbruge sine døtre seksuelt. Størstedelen af alle mænd i verden gør én eller flere af ovenstående”

Marilyn French

 

”Alle patriarker priser hjemmet og familien som værende hellig, krævende det afskærmet for snagende øjne. Mænd ønsker privathed omkring deres misbrug af kvinder. Alle kvinder lærer i barndommen, at kvinder som køn er mændenes bytte”

Marilyn French

 

”Vi lever, er hvad jeg prøver at sige, i en epidemisk tid af mænds vold mod kvinder”

Katha Pollitt

 

”De traditionelle hengivenhedsblomster er de traditionelle blomster til graven, leveret til offeret før drabet. Kadaveret klædes på og lægges ned og misbruges rituelt, og vies til en evighed af misbrug”

Andrea Dworkin

 

”Mænd afsværger hvad de end måtte have til fælles med kvinder, så de intet fællesskab føler med kvinder; og hvad der er tilbage, er et stykke kød og nogle centimeter penis. Penis er manden; manden er menneskelig; penis betegner menneskeheden”

Andrea Dworkin

 

”Du vokser på med din far holdende dig nede og dækkende din mund, så en anden mand kan lave en forfærdelig brændende smerte mellem dine ben”

Catherine MacKinnon, University of Yale

”Jeg var i realiteten af mine forældre opfostret som min fars konkubine. Hvad vi tager for givet som den stabile familie, kan meget vel afhænge af vores børns seksuelle slaveri. Og hvad mere er, så er det et kynisk arrangement vore institutioner har vedtaget at skjule”

Sylvia Fraser

 

”Vi læres, opfostres til, formes af og lulles ind i accepten af en bred vifte af falske opfattelser af familien. Som kilde til nogle af vore dybeste erfaringer, fortsætter den med at være en så integreret del af vore følelsesmæssige liv, at den synes uden for kritik. Men at gemme sig for sandheden om familien, efterlader kvinder og børn sårbare”

Canadisk panel om vold mod kvinder

 

Catharine MacKinnon fastholder, at ”det private er en sfære af vold, ægteskabelig voldtægt og udnyttelse af kvindens arbejdskraft”. På den måde reduceres familien til intet andet en aspekter af en masterplan, som er mandsdomineret. Demokratiske friheder og behovet for at holde statens næse ude af vore personlige affærer anses for meningsløs. Den virkelige årsag til at samfundet kæres omprivatlivet, er at mænd har opfundet det som en undskyldning for at skjule deres kriminalitet. Hvis folk stadig insisterer på, at den traditionelle familie handler kærlighed og samarbejde – idealer der, indrømmet, somme tider forrådes – skjuler sig for sandheden. Familien er ikke et sted hvor vold og ægteskabelig voldtægt til tider sker, men et sted hvor der sker meget lidt andet. Syge mænd misbruger ikke simpelthen deres døtre, de operer i en liga med deres koner i fremavlingen af døtrene til dette formål”

Donna Laframboise

 

”Og hvis denne professionelle voldtægtsforbryder skal separeres fra den gennemsnitlige dominerende heteroseksuelle mand, så gør det mest en kvantitativ forskel”

Susan Griffin

Kilde: