Fremmedhadet stortrives i andedammen

Der er jo efterhånden temmelig mange gode eksempler på, at fremmedhadet stortrives i den lille selvtilfredse andedam

bd Ikke angivet,

29/03/2010

Der er jo efterhånden temmelig mange gode eksempler på, at fremmedhadet stortrives i den lille selvtilfredse andedam.
Nu har vi en sag hvor 3 muslimske drenge er blevet udsat for et justitsmord - 14 måneders fængsel, for en voldtægt de ej begik. De takkede ja til en piges tilbud om sex, for den nette sum af 17 kr. Disse invandrere beskyldes nu for at undertrykke danske piger, fordi de takkede ja til en billig piges tilbud. I Vesten er der et fænomen der hedder "En Big Mac for en sutter", og netop at de 3 muslimske drenge har lært det fænomen at kende, er vel et ekstremt godt tegn på at de faktisk er velintegreret.. De har lært af dansk kultur.

Dog interessant at være vidne til, at mange danskere synes at det er synd for pigen - hun er sikkert ensom og socialt svag, lyder det nu. Sjovt nok er mange af de som fremkommer med dette medynk for den løgnagtige pige, de samme der mener, at psykisk svage invandrere ikke skal have ret til at være her, men bare hjem "Psykisk sygdom er ingen forklaring!".
Mon også det er synd for voldtægtsforbrydere at de har det svært socialt? Nej vel..

Iøvrigt kunne det være interessant at vide hvor mange uskyldigt dømte der sidder som ofre for justitsmord i andedammen. Når "dygtige" betjente ikke kan få en ung pige til at indrømme sin falske anmeldelse, men en bror til en af de anklagede kan, så ser det skidt ud..
At kun 2 ud af 100 falske anmeldelser ender med fængselsstraf, siger jo alt om en juridisk bananrepubliks-logik.

ps. Hvis nu 3 drenge fra velhavende og anerkendte familier i Nordsjælland havde været anklaget for voldtægt, af en 17 årig socialt udsat pige, en pige fra dårlige kår - havde dommere så også idømt de 3 drenge en voldtægtsstraf udelukkende baseret på en socialt udsat piges udsagn? Næppe.
Der er med andre ord forskel på Achmed og Anders i de danske retssale, når dommen skal gives

pps. Har Du kun dumsmarte kommentarer, så lad være at komemmentere, tak..

Kilde: