Frederick Douglas og hans brev til hans tidligere kvindelige ejer

Det er hvad jeg konstant kommer til at tænke på når jeg bevæger mig rundt i de her offentlige institutioner (teknisk set private men de får 100% af...

Ikke angivet Ikke angivet,

16/11/2015

Det er hvad jeg konstant kommer til at tænke på når jeg bevæger mig rundt i de her offentlige institutioner (teknisk set private men de får 100% af deres indkomst fra staten og skatter så de er defakto offentlige) i jobsøgnings-systemet og hvorfor tænker jeg som en dum arbejder på dette brev? Fordi jeg ser hvor rige de er på de her kontorer (de har meget fine møbler og kontorer i forhold til den slidte lortefabrik jeg skulle arbejde i førhen), hvor let de her kvinders arbejde rent faktisk er, der er ingen stress og der er mange ansatte og de går og hygger sig gevaldigt for de penge som den private sektor tjener til dem under trusler om vold fra statens håndlangere, ligesom sorte mænd som Frederick Douglas blev truet af systemet og dens håndlangere til at aflevere al  hans arbejdsudbytte under slave-systemet i 1800-tallet. Frederick Douglass i hans tid som slave arbejdede faktisk i en tid som skibsbygger men hans slave-ejer beskattede denne indkomst som han tjente med en 99% skat for det priviligie og få et sted og bo og noget mad! Nu er vi ikke nået op på 99% i Danmark endnu, så tyraniske er vi dog ikke, vi ligger kun på omkring 70% for rige mennesker, 60%+ for tømrere, smede og andre middelklasse mennesker men systemet fungerer på nøjagtig samme måde, der er en klasse af mennesker som lever godt og let på penge som de tager med vold fra mennesker som tit ikke har lyst til at betale dem.

Nu har jeg selv læst dette brev og om det samfund som eksisterede dengang og det minder mig utrolig meget om Danmark i dag med vores offentligt ansatte som snylter groft på folk i den private sektor, de er styrtende rige i det offentlige og de laver ikke en skid og hvis folk som mig nogensinde får stoppet det her dybt tyraniske og ondskabsfulde system så forventer jeg nøjagtig samme reaktion fra de her danske kvinder som Frederick Douglas fik i sine brev-udvekslinger men sin tidligere slave-ejers kone. Hun var faktisk moralsk oprørt over at han kunne finde på og forlade farmen, at han kunne være så selvisk! Hun var harm over at manden var så hensynsløs og brutal og rent faktisk ville have sin egen frihed! Hun havde jo store økonomiske problemer nu! Før var hendes liv let og rart (ligesom det er let og rart for de her kvinder i det offentlige papirnusseri system nu) og hun var en velhavende dame fordi hun udnyttede andre menneskers arbejde og nu havde hun store problemer!!!! Det var simpelthen for groft af Frederick og gøre! Jeg kan lige se det for mig hvordan alle de her kvinder i det offentlige ville blive moralsk oprørte over at miste deres job hvis en liberalist som mig fik magten, hvordan kunne jeg dog være så brutal! Så hensynsløs og gøre deres liv svært ved og fjerne deres indkomst og ejerskab over andre menneskers indkomst! Det ville simpelthen være meget uhøfligt og selvisk!

Edit: Kunne ikke lige finde brevet som jeg havde læst men måske nogen andre med stærkere google-fu kan finde det?

Kilde: