Frankrig, Tunesien, Kuwait. Terror er terror, og den er der hver eneste dag. Stor eller lille

Hvis man vil kommentere dagens terrorangreb i Frankrig, Marokko og Kuwait, skal man i hvert fald ikke indlede med noget i retning af "Så viser isla...

Ikke angivet Ikke angivet,

26/06/2015

Hvis man vil kommentere dagens terrorangreb i Frankrig, Marokko og Kuwait, skal man i hvert fald ikke indlede med noget i retning af "Så viser islam igen sit hæslige ansigt" (indrømmet, min første indskydelse). Det ville da være en gedigen floskel. Sagen er jo, at islam viser sit hæslige ansigt hver eneste dag. Overalt på kloden. Ingen går fri.

Der er terror, og der er terror. Den store og den lille. Den store har vi set i USA (11. sept.), i Madrid, London, Paris, København. Og nu igen i Frankrig, Marokko og Kuwait. Den kører på den høje klinge døgnet rundt. Muslimer slagter jøder og kristne. Og det er jo ikke gjort med det. Muslimske sunnier myrder løs på muslimske shiitter og omvendt.Salafister myrder løs på de fleste, de kommer i nærheden af. Og så er der naturligvis IS, Islamisk Stat.

Islamisk Stat er den rene, koncentrerede djævelskab. Her er intet for småt. Her myrdes der løs på alt og alle, og det skal helst foregå så bestialsk som muligt. Ofre sættes i små tremmebure, som sænkes ned i et svømmebassin. Det hele filmes både over- og undervands. Og filmen lægges ud på YouTube, så vi rigtig kan se staklernes dødskamp. Andre lænkes sammen ved halsen, får bomber placeret på kroppen og puff... Atter andre kastes ud fra højhuse. Som sagt den rene djævelskab.

IS  har naturligvis "taget ansvaret" for dagens tre terroraktioner. Det betyder ikke nødvendigvis, at det er bestilt arbejde fra dette djævelskab. Det kunne også være: "Der sker noget fedt, ok, vi tager selvfølgelig ansvaret." Gratis point, så at sige.

Uanset hvad, er der ingen tvivl (i alt fald ikke for mig) om, at denne djævelske organisation - hvis objektive formål synes at være at udrydde alt liv på jord, da al livsudfoldelse åbenbart er syndig - at denne organisation har det overordnede ansvar. Terroristerne er inspirerede af IS.

Nu vil vi de næste dage igen høre alverdens vestlige politikere stå frem og gøre sig selv til grin og sige, at dette absolut ikke har noget med islam at gøre. Ja, her må virkelig grines. Islam har ikke noget med islam at gøre!

Tror de virkelig, disse rådvilde, feje politikere, at vi har mørtel i hovedet? Feje, siger jeg, fordi hele menageriet er resultatet af deres totalt fejlslagne drøm om det globale, multikulturelle samfund. At de har masseimporteret umulige muslimer kan ikke undskyldes. At de fortsætter med at gøre det for fuld kraft er lige til en sigtelse for landsforræderi.

Så er der den lille terror, den, vi oplever i det daglige. Den er mindre spektakulær, kommer ikke så meget i medierne.

Et ungt par på vej hjem juleaften bliver maltrakteret af en flok muslimske hyæner. Hyænerne får latterligt milde domme, en del betingede, resten er udstået under varetægtsfængslingen, så svinene kan omgående løslades. Udvisning? Ikke tale om. Jo, en enkelt betinget (den tredje). Her må igen grines.

En somalier voldtager en niårig pige. Det er ikke første gang. Udvisning?  Nej da. Her må faktisk grædes.

Boligområder overtages af muslimer. Resultat: Billardlokaler bliver lukket, fodboldklubber får forbud mod at sælge øl og pølser, juletræer bliver bandlyst. Dertil har vi så den danske konfliktskyhed i al sin storhed: Børnehaver og hospitaler dropper frikadeller (svinekød, I ved), svømmehaller dropper alle hygiejne-forskrifter og lader muslimske madammer bade i fuldt ornat.

Og så videre, og så videre. Og det breder sig. Er der nogen ved deres fulde fornuft, der vil mene, at det ikke vil gå lige sådan i hele landet, i hele Europa, når muslimerne er kommet i flertal? Og det kommer de, hvis den nuværende udvikling får lov til at fortsætte.

Hvad kan vi gøre ved det? Ja, hvad den store terror anbelanger, kunne vi jo starte med at totalsmadre Islamisk Stat. Og når jeg skriver totalsmadre, mener jeg med alle til rådighed stående midler.

Jeg er egentlig imod, at vi involverer os i den muslimske verdens pubertetsproblemer - lad dem klare det selv. Afghanistan, Irak osv,, vi skulle aldrig have blandet os. Men Islamisk Stat er en anden sag. Her er du og jeg og vores hele civilisation under angreb med sovende celler, som bliver sendt ind sammen med flygtningestrømmene, og som kan aktiveres når som helst. Jeg forudser et spektakulært, koordineret terrorangreb i en ikke fjern fremtid: Fem eller ti europæiske storbyer på et og samme klokkeslæt. Europa vil være lammet.  Hvad vil politikerne gøre i den situation? Velsagtens det sædvanlige: Stå frem og messe, at islam ikke har noget med islam at gøre.

Og den lille terror? Ud med hver eneste ikke-dansk statsborger, som begår voldskriminalitet. Ud med de muslimske had-prædikanter. Kort sagt: Ud med alle dem, der ikke vil os det godt. Det mener jeg, vi har ret til. Konventioner eller ej.

Kilde: