"Forudsigelse: sådan vil verden se ud om 10 år!" - 'Forudsigelsen' ignorerer bare én ting.....

http://www

Ikke angivet Ikke angivet,

08/03/2016

http://www.bt.dk/udland/dyster-forudsigelse-saadan-vil-verden-se-ud-om-10-aar

Det er en meget underlig forudsigelse - for den ignorerer totalt EEN stor magtfaktor, der i dette øjeblik spreder sig med lynets hast over hele den vestlige verden: I SLAM......

hvad grunden er til, at SAtratfor fuldstængig ignorerer islam, kan man kun gisne om.

Det må siges at være udenfor enhver tvivl, at netop islam vil tegne, hvordan hale verden ser ud bare om 15-10 år.
Så måske er

handler dennbe sikkerhedspollitiske tænketank, Stratfor's prognose mere om at fjerne folks berrettigede angst for islam fremmarch end om reelle fremtidsudsigter.....?

Den politiske og økonomiske udvikling kan meget vel betyde, at vi allerede inden for 10 år skal affinde os med en markant anden verden, lyder det fra den amerikanske sikkerhedspolitiske tænketank Stratfor.

Europa vil være delt i fire, Tyskland vil havne i store økonomiske problemer og USA må indsætte militær i Rusland - der i øvrigt vil kollapse - for at passe på landets mange atomvåben.

Kinas udvikling bremses, mens de øger undertrykkelsen

I mange år har Kina gennemgået en enorm økonomisk vækst, men det vil der også blive sat en stopper for ifølge Stratfors prognose. Kinas økonomiske udvikling vil nemlig aftage det kommende årti.

»Hvilket fører til udbredt utilfredshed mod det regerende kommunistparti. Partiet vil dog ikke liberalisere, og det vil betyde, at dens eneste mulighed for at kontrollere det eventuelle kaos vil være at øge undertrykkelsen.«

Samtidig vil urbaniseringen af Kina forøges. De kystnære klimaer vækster massivt, mens landets geografisk centrale byer vil blive fattigere, og det vil blot blive værre.

Artiklen fortsætter under billedet.

Urbaniseringen vil blomstre i Kina, mens landets økonomiske udvikling vil aftage. Foto: JOHANNES EISELE

I rapporten spår Stratfor endvidere, at USA vil bruge militæret til at sikre landets atomvåben, mens de vil indgå et tæt samarbejde med Tyrkiet.

Overordnet set er det Stratfors forventning, at verden i år 2025 vil se noget farligere ud end i dag.

Kilde: