Forsvarschefen truet af fyring i dag

Selv om forsvarsmininster Søren Gade i går undlod at tage stilling til forsvarschef Tim Sloth Jørgensens fremtid, så tyder meget på en fyreseddel ...

Slettet Bruger,

03/10/2009

Selv om forsvarsmininster Søren Gade i går undlod at tage stilling til forsvarschef Tim Sloth Jørgensens fremtid, så tyder meget på en fyreseddel kan være på vej til Sloth Jørgensen efter en fredag med nye groteste afsløringer i "jægersagen".

Flere kilder på Christiansborg vurderer, at forsvarschef Tim Sloth Jørgensens stilling kan være i fare, når han senere i dag skal mødes med forsvarsminister Søren Gade, skriver politiken.dk. Gade var selv bortrejst i går, men hans chef, statsminister Lars Løkke Rasmussen undlod flere gang åbenlyst at udtrykke tilllid til Tim Sloth Jørgensen da han blev spurgt til sagen.

"Jeg er tilfreds med min forsvarsminister, som jeg har stor tillid til. eg har tillid til, at forsvarsministeren træffer de nødvendige beslutninger, så han også føler, at han kan sidde som chef for sit ministerium på ordentlig vis," lød det i stedet fra Løkke Rasmussen ifølge politiken.dk.

Og statsministeren fortsatte:

"Der er ingen, der kan være tilfreds med det, der er sket i Forsvarskommandoen. Det er afgørende, at ministeren nu gør det, der skal gøres for at få ryddet op."

Løkkes udtalelser faldt efter en dag, hvor det blev afsløret, at Forsvarskommandoens kommunikationschef var ansvarlig for lække den arabiske oversætte af jægerbogen, foretaget af Forsvarskommandoens it-chef, til B.T. Kilder tæt på regeringen betegner Løkke Rasmussens kommentar til sagen som en reel fyring for åben skærm.

[email protected]

Kilde: