Forbuds Danmark

Det er som om der er noget galt med friheden i Danmark

_slettet_bruger_2652 Ikke angivet,

17/03/2010

Det er som om der er noget galt med friheden i Danmark...

Det er som om der er nogen der er bange for det danske arbejdende folk...

Det er som om der er nogen der ikke mener at det danske folk kan passe på sig selv...

Hvem kan det dog være der vil kontrollere alle vores handlinger og styre vores forbrug?
Skal vi se engang?
Den nuværende regering har givet os flere afgifter og skatter, og bunker af forbud og hævet straffen for en masse ting... oppositionens forslag til at ændre dette er flere afgifter og skatter, og bunker af forbud også har de tænkt sig at hæve straffen for en masse ting... V-K-O-R-S-SF-Ø regeringen kan man vel kalde det hele i en samlet pakke.

Men disse stakler inde på Tinget der for langt de flestes tilfælde aldrig har haft et rigtigt arbejde da de lige efter gymnasiet rykkede til staden og læste statskundskab mens de var involverede i en ungdomspolitisk organisation lever i en osteklokke. Så naturligvis er de bange for at give befolkningen frihed, for de forstår jo ikke mennesker der har et rigtigt arbejde og en virkelig daglig dag med valg der er afgørende for en selv og kun en selv. Og det man ikke forstår det frygter man!

Hvordan kan man dog stole på at de valg denne borger tager er de "Rigtige!" han kunne jo gøre noget der var "Forkert!" Han kunne f.eks. købe en cola med sukker!!! eller anskaffe sig en hund og bruge flere timer om dagen på at træne den!!! eller han kunne spise noget mad som staten ikke først havde stemplet 7 gange!!! Han kunne også gå rundt med en kniv! Sådan en kan jo være farlig! Åh altså hvis ikke folketinget straks forbyder disse ting hvad skal vi dog så gøre?!!!

Vi kunne f.eks. leve vores liv i fred fra-forbuds tyranniet, forbuds-tyranniet der sænker de danske borgeres leve standard og livsglæde.

Tvangs-madpakker, Tvangs-licens, Tvangs-kødklister, forbud mod kødklister, forbud mod burkaer, forbud mod hunde forbud mod sukker, forbud mod rygning, forbud mod transfedtsyre, forbud mod mænd på arbejdsmarkedet, forbud mod alt!

Voksne ansvarlige mennesker skal ikke tvinges eller have konstante forbud, retningslinjer måske, men så ikke mere!

Kilde: