Forbryderne findes til venstre, Helle T behøver intet at frygte

Komisk nyhed: Helle T

Ikke angivet Ikke angivet,

26/08/2011

Komisk nyhed:

Helle T. har fået livvagter. Forventer hun at få sympati for det, for det jo latterligt og unødvendigt at give hende beskyttelse.

http://jp.dk/indland/indland_politik/article2526442.ece

In socialister har nogensinde haft grund til at føle sig truet. Truslen kommer nemlig udelukkende fra de venstreorienteredes egne rækker. De er ene om at tro på vold og hærværk som politiske kampmidler, og derfor er det da også kun borgerlige mennesker, som har været nødsaget til at have PETs beskyttelse.

Lad os i den sammenhæng lige huske på at en rød regering vil være afhængige af det parti, som ødelagde åbenheden omkring danske politikere med malingangrebet på statsministeren. Siden har alt været forandret og det er blevet som en fæstning. Det er frastødende, at Helle Thorning skal læne sig op ad voldspsykopaterne på den yderste venstrefløj.

Det kan godt være, at vi er mange der heller ikke bryder os om DF, - men for det første er de dog demokratiske og ikke-voldelige og for det andet er de ikke højreorienterede, men socialdemokrater med socialdemokratisk politik, herunder udlændingepolitik.

Kilde: