FOKUS på ingenting - de Danske nationalister evner at underholde ud over all grænser.

Siden 1991 har DF med sine ca 400

Lars N,

10/03/2010

Siden 1991 har DF med sine ca 400.000 vælgere brugt stort set hele deres politiske virke på at holde styr på de ca 250.000muslimer vi har i Danmark. Eller nærmere, den meget beskedne del af de 250.000 muslimer der ikke er demokratisk orienterede (Islamister) – her taler vi om under 5000 mennesker + de ca 800 bandemedlemmer i ghettoerne. I dag må vi så konstatere at denne, meget underholdende, men fuldstændigt perspektivløse gruppe vælgere har født en baby  -  nemlig FOKUS partiet.  

FOKUS partiet har ligesom DF fundet en gruppe vælgere man kan ramme lige i hjertet. FOKUS partiet vil have fokus på dyrevelfærd, de mennesker der syntes det er synd for dyrene skal bare stemme på dem. Jeg ser for mig en masse billeder af lidende dyr I Ekstrabladet, måske krydret med nogle tegninger i Jylland Posten hvor man portrætterer danske svinebønder som nazi bødler, og bagefter nægte at sige undskyld. Det er lige meget hvad man siger, og om det betyder noget som helst , bare der er overskrifter i skidtet.

 

FOKUS partiet består af gamle DF sympatisører ledet af DF folketingsmedlem Christian H Hansen. Det skal nok gå, de har gået i den rigtige skole hvis man vil spille på de store følelser i en snæver sag!!!!!!   

Kilde: