Fokus på det makværk regeringen kalder Multimedieskat

Så var der endelig et medie, der tog fat på at dække problemerne omkring Multimedieskatten, som nok er en af de mest uforståelige skatter regeringe...

Christian Friis Johansen,

23/11/2009

Så var der endelig et medie, der tog fat på at dække problemerne omkring Multimedieskatten, som nok er en af de mest uforståelige skatter regeringen har vedtaget. TV2 havde her til aften et indslag, hvor der blev fokuseret på hvor uigennemtænkt skatten er. For ti år siden gjorde man alt hvad man kunne for at gøre IT så tilgængeligt for så mange danskere som muligt. Hjemme-PC ordninger med betaling over bruttolønnen, blev etableret i stor stil i næsten alle landets virksomheder. Formålet var, at vi danskere skulle have et forspring på IT-fronten, og landet som sådan skulle have et løft i effektiviteten. Medarbejderne kunne nu arbejde hjemmefra selv om børnene var syge, og e-mails kunne tjekkes om aftenen, og i weekender.

Nu er regeringen så ved at spole filmen tilbage, og spænder via multimedieskatten ben for den fortsatte udvikling, og ikke nok med det, vi kommer alle til at spilde tid og penge på yderligere administration. Som arbejdsgiver vil man gerne have, at medarbejderne er så fleksible som muligt, og det er min erfaring, at medarbejderne sætter pris på at have muligheden for at være det. Nu straffer staten så de medarbejdere, der tager den bærbare med hjem, for at lægge lidt interessetimer i deres job, ved for eksempel at tjekke mails om aftenen.

Endnu en lap er sat på det kludetæppe der udgør vores skattesystem, som for længst skulle være saneret. Kom nu med den reform der virkelig tager fat, og giver Danmark de konkurrencemæssige fordele der er så hårdt brug for nu!

Kilde: