Fodring af trolle

Med stigende undren har jeg i det seneste døgn fulgt "debatten" på tråden: "Særbehandling i Thorning og Kinnocks skattesag???" Hvad der kunne have ...

Ikke angivet Ikke angivet,

17/11/2012

Med stigende undren har jeg i det seneste døgn fulgt "debatten" på tråden: "Særbehandling i Thorning og Kinnocks skattesag???" Hvad der kunne have været en interessant og vigtig tråd, har udviklet sig til en ren farce.

En ualmindelig ondskabsfuld troll "Afskaftopskattennu" og hans tro væbner "Havkatten" har bemægtiget sig tråden ved hjælp af eder, forbandelser og andet sprogbrug af værste skuffe.

De 2 gyllespredere er desværre gode eksempler på, hvor nemt man kan erobre en tråd, ja sågar en hel blog, bare man er ihærdig nok.

Det mest paradoksale er dog, at trolle i bund og grund er ufarlige. De skal nemlig fodres konstant for at overleve. Nu kan man så mene, at det er nemt at stoppe trollene, man kan bare lade være at fodre dem. Men nej!  Mange mennesker lider desværre af en ubændig trang til at gøre det man ikke må.

Står der på en græsplæne: "Græsset må ikke betrædes", så skal man absolut betræde det.

Står der på et bur: "Dyrene må ikke fodres", så skal man absolut smide et eller anden ind i buret.

Præcis det samme gælder for fodring af trolle. Vi ved allesammen godt, hvor nemme de er at stoppe. Bare ignorer dem! Frys dem ud! Lad derers indlæg stå ubesvarede!

Men kan vi? Vil vi?

"Særbehandling i Thorning og Kinnocks skatesag???" er et godt eksempel på, hvad der sker, hvis vi bare fortsætter med at være fodermestre.

Der er på nuværende tidspunkt omkring 250 kommentarer på tråden. Ca 100 alene fra "Afskaftopskattennu" En enkelt fodermester har alene fodret trollen ca 60 gange. (jeg skal ikke nævne navne, men LNM ved nok, hvem jeg tænker på).

Kære "ikke nævnte". Dit "foder" er godt og veltilberedt, men er en bedre sag værdig!

Lad trollene skrive alt det de vil. Vi har jo ytringsfrihed. Vi har selvfølgelig også ret til at fodre dem. men ikke PLIGT til at fodre dem.

Kilde: