FOA: Det er SÅ uretfærdigt :-(

Det drejer sig naturligvis om efterlønnen

Byggemand Bob,

19/09/2011

Det drejer sig naturligvis om efterlønnen... og det er Dennis Kristensen der piver på sine medlemmers vegne. Han mener at det er SÅ uretfærdigt at SSF tvinges til at forringe efterlønnen. Jeg ved ikke... jeg kalder det demokrati: flertallet har magten :-)

Desuden synes Dennis Kristensen at det er synd for alle de nedslidte der har arbejdet længst på arbejdsmarkedet... men han glemmer at også alle "vi andre" kan få efterløn - og det er jo netop det der er problemet. SSF kan jo bare forbedre senior-førtidspensionen i stedet - så er problemet løst... men den løsning kan de slet ikke få øje på - for det drejer sig jo i virkeligheden snarere om de 1000-vis af mennesker der hellere vil rende rundt derhjemme og hygge (og hvem vil ikke det, når alt kommer til alt!).

At de unge kommer til at slæbe rundt på en kæmpe gæld i fremtiden fordi den ældre generation skal tidligt på pension og nyde deres otium er Dennis Kristensen åbenbart ligeglad med. Det er ikke SÅ uretfærdigt, åbenbart.

Jeg synes Dennis Kristensen skulle tage og slå "solidaritet" op i ordbogen og så se om det passer på det røde kabinet der er blevet valgt ind i folketinget... for så er det måske slet ikke SÅ uretfærdigt alligevel.

http://penge.dk/pension/pension/foa-formand-det-er-saa-uretfaerdigt?utm_source=nyhedsbrev&utm_medium=daily_pop_dk_2011_9_19_23192

Kilde: