Flygtningekrisen: Tjekkiet og Slovakiet trodser Merkel

Tjekkiet og Slovakiet har deres egne løsninger for, hvordan man bedst undgår at flygtningestrømmen kommer gennem deres lande

Ikke angivet Ikke angivet,

02/09/2015

Tjekkiet og Slovakiet har deres egne løsninger for, hvordan man bedst undgår at flygtningestrømmen kommer gennem deres lande.

Natten til mandag tog en masse flygtninge uhindret toget fra budapest til Tyskland, men 200 flygtninge tog den forkerte tog. Ved den tjekkisk-slovakiske grænsebanegård Breclav sluttede rejsen midlertidig.

Præcis som det er beskrevet i Dublin-forordningen, sender man asylansøgere tilbage, hvis de har ansøgt om asyl i et andet EU-land. Man internerer dem i lejre, hvor deres personlige ejendele, såsom mobiltelefoner tages fra dem. Det mad de får, slaæ de selv betale for.

Efter ca. 4 uger kører man dem til nærmeste banegård og sikrer sig, at de har penge til biletten. Man sikrer sig især, at de får deres mobiltelefon igen, således at de kan ringe til deres familier og fortælle dem, at man altså ikke tager til Vesteuropa gennem Tjekkiet. næsten ingen søger asyl i Tjekkiet..

Tjekkiets hårde kurs bakkes op af befolkningen. 81% støtter regeringens politik. Den tidligere præsident Vaclav Klaus har udtalt, at "hvis Europa vil begå selvmord, så værdgo, men ikke med vores støtte. Indvandring er ingen menneskeret, sålænge Eu ikke fortæller dette, bliver situationen alvorligere"

Den nuværende tjekkiske præsident sammenligner flygtningestrømmen med en tsunami og han advarer især imod muslimske flygtninge, da der befinder sig terrorister i blandt dem.

Den slovakiske præsident Fico udviser samme holdning. slovakiet har ikke deltaget i internationale missioner og har derfor intet ansvar for disse flygtninge. Han afviser fuldkommen Merkels planer om at fordele flygtninge i kvoter.

Slovakiet og Tjekkiet gør præcis det de er sat i verden for. Handler efter befolkningens interesse. Man kan som nationalstat ikke tage et ansvar for de enorme flygtningestrømme, når EUs eneste løsning er kvoter. Sålænge EU behandler passivt, som en flok cafe latte sluprende "gutmenschen", så fortæller man indirekte flygtningene, at de har en fremtid i Europa, at det ikke kun er deres personlige sikkerhed Europa har et ansvar for, indtil der kommer fred i deres eget land, men at man også påtager sig en livsvarig økonomisk forpligtelse for dem.

Rockwolll fondon offentliggjorde en rapport i september 2014, som viste at asylansøgers kriminalitet er steget med 500% de seneste 7 år og at ikke-vestlige indvandrer og efterkommere årligt koster ca 15 milliarder kroner.

En flygtning i en flygtningelejr i nærområderne, koster ca. 13000 kr om året. . Lad os antage at Danmark ikke havde givet permanent opholdstilladelse for asylansøgere på noget tidspunkt, så havde vi 16 milliarder mere til rådighed om året. Lad os så oveni købet sige, at vi stadig brugte pengene på flygtninge.

så ville man kunne hjælpe over 11,5 millioner flygtninge i nærområdet for disse midler. Ret beset kunne lille Danmark havde løst de økonomiske problemer for hele Mellemøstens flygtningeproblem, hvis man ikke havde ført en så vanvittig politik gennem årerne.