Flere pigebørn skal have farlig vaccine

Regeringen har ladet sig lokke af medicinalfremstillerne til at købe HPV-vacciner, som skal tilbydes gratis til alle småpiger

Ikke angivet Ikke angivet,

31/10/2011

Regeringen har ladet sig lokke af medicinalfremstillerne til at købe HPV-vacciner, som skal tilbydes gratis til alle småpiger. Og også til store piger, for den sags skyld. Dvs. helst til så mange som muligt. Alt sammen i dyre domme for skatteydernes regning (naturligvis).

http://www.dr.dk/Nyheder/Politik/2011/10/31/184646.htm?rss=true

Hvorfor begynder regeringen at ville vaccinere løs på småpiger, som i de fleste tilfælde (12-16 år) er så små at de slet ikke er i stand til at afgøre om vaccinen er noget de virkelig vil have, men snarere overtales/lokkes af sundhedspesonale, forældre og andre "myndigheder", som oftest slet ikke ved hvad de har med at gøre, men tror at det er til børnenes eget bedste?

Sandheden er, at de vacciner mod HPV-virussen (som kan give livmoderhalskræft), der er på markedet i øjeblikket i bedste fald ikke kan påvises nogen beskyttende effekt overhovedet og i værste fald kan være sygdomsfremkaldende og måske dødelige. Flere piger og kvinder i Europa og USA er døde kort tid efter at have fået HPV-vacciner, hvad enten det drejer sig om Gardasil fra firmaet Merck & Co. eller om Cervarix fra konkurrenten GlaxoSmithKline .

HPV udvikler sig kun yderst sjældent til livmoderhalskræft. Desuden er de forsøg, hvor den gavnlige effekt af Gardasil og lignende præparater skulle påvises, blevet udsat for kritik for ikke at kunne tillade en sådan konklusion. Derfor lader den oplagte årsag til opblusningen af vaccinationshysteriet da også at være, at førende kræfter indenfor sundhedsvæsenet er blevet overtalt af fremstillerne af vaccinen til at anbefale regeringerne at vaccinere så mange småpiger som overhovedet muligt. Og regeringen lader jo vel at mærke skatteyderne betale regningen for medicinalindustriens nemme indtjening. Flere rådgivere for bl.a. WHO er allerede blevet taget i at have modtaget penge af medicinalfirmaerne for at anbefale de enkelte landes regeringer at vaccinere løs. Lægerne og sundhedspersonale får jo desuden (i hvert fald i visse lande) penge per vaccine, hvilket vil give dem et økonomisk incitament til at anbefale vaccination til alle piger.

Jeg skrev en artikel om netop dette spil med vaccinationer tilbage i maj.


Kilde: