Fjern hånden UNDER de kriminelle

Hvad er problemet? Indvandrer-bander, Hells Angels, AK 81 gør København utryg

Ikke angivet Ikke angivet,

08/05/2010

Hvad er problemet?

Indvandrer-bander, Hells Angels, AK 81 gør København utryg.

Hvad er den hyppigst foreslåede løsning?

Fjern hånden over de kriminelle. Giv politiet flere ressurser og flere værktøjer. Udvid strafferammen. Stress de kriminelle og straf dem hårdt.

Vil det virke?

Nej. Banderne er initiativrige og ressursestærke. De kan manøvrere rundt om et dansk politi som er hårdt spændt for i forlængelse af den borgerlige politi-reform. Fængselsstraf betragtes som en erhvervsrisiko – mange af disse bandemedlemmer er dygtige til at sidde i fængslet.

Det er utilstrækkeligt at fjerne hånden over de kriminelle.

Hvad foreslår du istedet for?


Jeg foreslår at man fjerner hånden under de kriminelle. Det hjælper ikke at fjerne den hånd der dækker og beskytter de kriminelle, hvis man stadigvæk understøtter dem og løfter dem op med den anden hånd.

Kan du lige oversætte det til menneskesprog?


Det nytter ikke særlig meget at straffe de kriminelle hårdt (fjerne hånden der dækker over de kriminelle), hvis man samtidigt understøtter den kriminelles mulighed for at forsørge sig selv igennem kriminalitet (holder hånden under de kriminelle).

Hvorledes kan vi fjerne hånden under de kriminelle?


Afkriminalisering af rusmiddel-markedet vil fjerne de kriminelle banders mulighed for at udøve deres erhverv. Afkriminaliseringen vil fjerne bandernes væsentligste indtægtskilde, og vil fjerne et markede hvorpå mange kriminelle sælger deres arbejdskraft.

Kriminaliseringen af rusmiddel-markedet er effektivt set erhvervsstøtte til en erhvervsgruppe som det ikke er etisk forsvarligt at støtte.

Er der nogen bonus-effekter ved at fjerne hånden under de kriminelle?


Det vil frigøre ressurser fra politiet som ikke længere vil bekymre sig om narko-kriminalitet og følge-kriminalitet, og så vil banderne for alvor være på skideren.

Det vil frigøre ressurser fra den sociale indsats.

Det vil tilføje en indtægt til statskassen.

Hvorfor kommer du med et forslag som alligevel ikke bliver til noget?


Det gør jeg for at påminde om at de af os som befinder os til venstre for midten har forslag til bekæmpelsen af bande-kriminalitet.

Det gør jeg for at påminde om at de selvsamme borgerlige partier, som profilerer sig på deres retspolitik, hyklerisk holder hånden under de kære små pus, som vi andre helst så effektivt bekæmpet.

De kriminelle bander der gør København utryg vil være mere skræmte over udsigten til Enhedslisten eller SF’s retspolitik, end de er over endnu et frugtesløst initiativ fra den borgerlige regering.

Sakset herfra:

http://bohemianrhapsody.dk/2009/05/08/fjern-handen-under-de-kriminelle/


Genposteringen inspireret af:


Denne opløftende nyhedshistorie

Kilde: