Feministisk klagesang: Der er ingen gode mænd i 30 erne

Efter kvinderne er blevet skubbet frem i samfundet og nu har højere uddannelser og statusjobs, opstår der et bisart problem

Ikke angivet Ikke angivet,

09/09/2015

Efter kvinderne er blevet skubbet frem i samfundet og nu har højere uddannelser og statusjobs, opstår der et bisart problem. De søger mænd der har mere status eller har en højere uddannelse end dem selv. Kvinder går efter mænd, de kan se op til, ellers vil de tyrannisere ham, fordi han ikke er "mand nok".

Jeg er ikke selv højtuddannet og heldigvis for det. Det er i virkeligheden ikke højtuddannede mænd kvinder går efter. Det er højt selvværd, at mænd kan tale dybt med dem, er intelligent, har store drømme og passion i livet og ikke er bange for at tale om sine egne følelser. Det vigtigste er, at en mand står ved sig selv og vælger sig selv først og ikke prøver at behage kvinder. En mand skal have et mål og en mission i livet, som han kæmper for. Missionen skal være vigtigere end kvinden. En mand må ikke opgive sin drøm/mål for en kvinde, han skal holde sine aftaler og have integritet. Det er en mand de ser op til, og som tænder dem.

Mange mænd er parate til at opgive deres drøm/mål for at behage kvinder. Det er der, hvor de går fra rigtig mand til et skvat og et skvat bliver tyranniseret af kvinderne ligegyldigt, hvor meget han prøver at behage dem.

Kvinder tester mænd. Hvis han ikke vælger sig selv først og tilsidesætter egne behov for at behage hende, ser hun ned på ham og tyranniserer ham. Kvinder vil gerne domineres! Hvis hun kan dominere manden forsvinder tiltrækningen, og manden ryger ind i vennezonen, eller må leve i helvedet i et "åbent forhold".

Kvindelogik er som 2+2=5. Man skal forstå, at hvad de siger, er ikke hvad de mener.

Den type mand som jeg har beskrevet er der ikke mange af, så feministerne har ret. Der er en stor mangel på mænd feminister virkelig tænder på. Ikke feminister har mindre krav til en mand, så de har det nemmere.

Jeg talte engang med en reklamemand der fortalte mig, at de arbejder hårdt på at splitte kønnene ad, fordi der er flere penge i frustrerede singler end par. Måden de gør det på er, at gøre kvinder mere selvstændige og maskuline og mænd feminine. Bemærk at i reklamerne er mænd ofte håbløse skvat, og kvinden er den kloge.