"Fattig" - med næsten 16.000 kr. udbetalt

LEDER: Venstrefløjens bidrag til debatten om "fattigdom" blev her til aften udstillet i al sin absurditet i DR1's Aftenshowet

Ole Birk Olesen,

28/11/2011

LEDER: Venstrefløjens bidrag til debatten om "fattigdom" blev her til aften udstillet i al sin absurditet i DR1's Aftenshowet. Her debatterede SF's Özlem Cekic med Liberal Alliances Joachim B. Olsen efter et besøg hos en kvindelige kontanthjælpsmodtager med et enkelt barn.

Kvinden, som samme Özlem Cekic havde fundet frem som et eksempel på den "fattigdom", som regeringen vil afskaffe ved at forhøje kontanthjælpen, modtager hver måned 15.728 kr. efter skat fra det offentlige. Men alligevel tøver SF'eren ikke med at kalde kvinden for fattig.

Hvordan Cekic kan gøre det uden at skamme sig over for alle de danskere, som går på arbejde hver dag uden at kunne oppebære en mærkbart højere nettoindkomst, er ikke til at forstå.

Engang hævdede socialister, at de repræsenterede arbejderklassen. I dag kan vi konstatere, at socialisters væsentligste bekymring synes at være, at de arbejdende ikke afleverer penge nok til de ikke-arbejdende.

Folk, der faktisk går på arbejde, har deres sande fortalere blandt liberale som f.eks. Joachim B. OIsen, der for et år siden begrundede sit dengang nye folketingskandidatur med disse ord:

Liberal Alliance er et liberalt arbejderparti, faktisk Danmarks eneste rigtige arbejderparti. Et parti, der bekymrer sig om de mange, mange mennesker, der hver dag går på arbejde, betaler skat og dermed bidrager til at gøre Danmark til et rigt samfund.

Herligt, at se ham leve op til ordene ved at sige venstrefløjen imod her!

Kilde: