'Fattig-Carina' taler ud: Jeg ER altså fattig

Så har BT fundet frem til Carina

Gismo Ikke angivet,

29/11/2011

Så har BT fundet frem til Carina.

Sjovt nok mener Caria at hun er fattig.

JBO har misforstået det hele. Børnepenge kommer kun en gang hvert kvatal (8.500 kr.) og ikke 2.900 /mnd som JBO påstår. Men kære Carina. (8.500 kr/kvatal er ca. 2.900 kr./mnd.)

Carina mener ikke at børnepengene er en del af sin indkomst. De går til ting som fx ny sofa. Den er jeg helt sikker på at hendes søn hellere vil have end et par vinterstøvler.

Og kære Carina. Du må være den eneste fattige på denne jord der har råd til at give 8.500 kr. for en ny sofa!

Carina mener at hun er fattig da hun ikke har råd til at tage sin søn med i biffen. Jeg har heller ikke råd til det. Koster snidt 200 kr. for 2 personer i biffen + popcorn! Skal der også slik og sodavand er vi på 300 kr for 1½ times underholdning.

At Carina bruger 500 kr/mnd på smørger kan hun ikke se noget problem i.
- Jeg synes, det er en privatsag, om jeg ryger eller ej. De få penge jeg bruger på rygning hver måned er min egen sag, og det mener jeg ikke, der gør mig mindre fattig. Det er en privatsag. Så er det "få penge" som Carina siger.

 Få penge? Kære Carina. Du mener selv, at du har 1.600 kr/mnd til at betale mad og hygge. Så bruger du 500 kr på smøger!!

Kære Carina
Du er ikke bare forkælet. Du er også snot dum!

Der er måske en grund til at du havnede på kontanthjælp da du blev 16. Din IQ er på niveau med antal år du har nasset af systemet!

Eneste du har lært gennem de sidste 20 år er hvordan man malker systemet mest muligt uden at lette røven.