Fathi El Abed - krigen kommer inden valget i USA

Jødehaderen over dem alle, Fathi El Abed, udtaler sig meget skråsikkert i dette interview fra agust 2012

Ikke angivet Ikke angivet,

19/11/2012

Jødehaderen over dem alle, Fathi El Abed, udtaler sig meget skråsikkert i dette interview fra agust 2012. Han forudsiger (14:20), at Israel vil starte endnu en krig og denne gang mod Iran Et Iran, som ifølge Fathi El Abed, nærmest er blevet dæmoniseret og portrætteret som et monster, hvilket også er Israels skyld.

Udover dette bærer Fathi El Abed både brænde og ild til konspirationsteorien om at Israel dræbte Arafat med det radioaktive Polonium.

Han kalder (som altid) Hizbollah og Hamas for modstandsbevægelser, mens Israel er en besættelsesmagt og i hans øjne langt fra at være et demokratisk land.

"Israel vil kun have et ragnarok i Mellemøsten" er en af hans andre skarpe iagttagelser - ligesom denne: "Israel har aldrig været truet, det er Israel selv, der har ført alle krige". Ifølge ham, har de arabiske lande kun startet en krig mod Israel (1973) for at vinde land tilbage, som Israel har stjålet fra dem!!

Han nævner også specifikt 1967 krigen (Seksdageskrigen). At Israel skulle have startet denne krig, er jo for alle oplyste mennesker en sandhed med modifikationer.

Hvad skulle Israel gøre, når fjendtlige naboer (som notorisk ønsker dets udslettelse og har ført krig mod landet siden dets oprettelse), mobiliserer hundredetusindevis af soldater og tusindevis af tanks/fly? Sidde stille som skydeskiver og vente på at blive udryddet eller forsvare sig?

Fathi El Abed, mener også at Israel har USA fuldstændig i sin lomme - ikke pga af den såkaldte 'jødiske lobby', men pga 100millioner kristne fundamentalister i USA "som også stod bag Bush og hans bande"

Eller hvad med hans postulat om, at "Israel er verdens største bistandsklient"?? Mon ikke han her forveksler Israel med det såkaldte 'Palæstina', som notorisk er det område i verden, der modtager mest hjælp???

Fathi El Abed er en slyngel, løgner og SF'er!