Fascister vs Ytringsfriheden: 1-0

Så skete det igen

Ikke angivet Ikke angivet,

01/11/2012

Så skete det igen. De eneste reelt udøvende fascister i dette land demonstrerede deres magt, da den ekstreme venstrefløj, her manifesteret i Antifa, via hærværk og åbenlyse trusler mod KU Frederiksberg fik selvsamme KU til at aflyse et debat-møde med Daniel Carlsen, formanden for Danskernes Parti.

KU Frederiksberg turde ganske enkelt ikke risikere liv og lemmer, da det kom til stykket - og det på trods af, at de dagen før udtalte "Vi bøjer os aldrig for den slags trusler".

Ja - det var så lige indtil "the shit hit the fan". Så pakkede KU'erne parolerne væk.

Men hvis der skulle være en enkelt KU'er, der læser det her, så har jeg et eneste råd. Inviter Daniel Carlsen igen. Og igen og igen. For når så mange mennesker har så meget imod, at han kommer til orde, så har man en djævelsk forpligtigelse til at lytte til det, som han siger - uanset de fordomme som man ellers måtte have.


Og nej - Rune K - Daniel Carlsen er ikke "et af de mennesker i verden, du har mindst til fælles med". Jeg gætter på, at han og du kan blive enige om ganske mange ting. Ellers har du da mistet enhver forbindelse til konservatismen og/eller er du bare desperat efter at sige alle de rigtige ting.

De mennesker, du har mindst til fælles med i denne verden, burde være fascisterne i Antifa.

Kilde: