FARVEL TIL FN

Danmark burde sige farvel til FN! Følgende er desværre total illusorisk, men kan I forestille jer, hvad der ville ske, hvis Danmark som det første ...

Jeppe Juhl,

13/05/2010

Danmark burde sige farvel til FN!

Følgende er desværre total illusorisk, men kan I forestille jer, hvad der ville ske, hvis Danmark som det første vestlige land meddelte, at vi meldte os ud af FN, og samtidig i uforbeholdne vendinger forklarede hvorfor.

Er der nogen blandt dette forums oplyste læsere, der ville være med i en forening, hvor Bandidos og HA havde noget afgørende at skulle have sagt? Næppe, Er der en venlig sjæl, der kan forklare mig, hvorfor Danmark (og alle de andre vestlige demokratier) skal betale kontingent til en organisation, der er så selvmodsigende og så oplagt ude af stand til at forvalte det fine men totalt ignorerede charter, det blev stiftet på?

http://www.berlingske.dk/verden/gaddafi-skal-vogte-menneskerettigheder

Ovenstående er kun ét af vitterlig tusindevis af åbenlyse eksempler på, hvor irrelevant FN er idag. Og det burde få nogen til at tage det første modige skridt. En udmeldelse. En sådan moralsk og modig handling ville skabe enorm respekt og forhåbentlig resultere i en dominoeffekt, hvor slutresultatet ville blive det eneste fornuftige alternativ: En organisation for den demokratiske verden.

Vi er TOTALT til grin for vores egne penge. Meningsløsheden må stoppe. FN er til mere skade end gavn, idet vi er med til at legitimere alt det, vi har kæmpet imod. Argumenter om, at FN er nødvendig for verdensfreden eller andre humanitære årsager, gider jeg ikke engang spilde tid på at afvise på dette højt begavede forum.Kilde: