Fartfælde på Strandvejen udløser milliongevinst - Lokalavisen.dk

Advarsel: Her fedter staten igen rundt i pengepungen

_slettet_bruger_118 Ikke angivet,

13/12/2011

Advarsel: Her fedter staten igen rundt i pengepungen. Din pengepung.

Der er en del forhold der gør sig gældende i denne sammenhæng. Den første af alle er, at man altid skal køre efter forholdene - (her er tåbelige skilte ikke medtaget). Det andet er, at jeg ikke har hørt nævnte sted som bemærket som et usædvanligt farligt sted - dette til trods for at folk iflg. artikel kører væsenligt over vejledene skiltning. Hvilket igen virker modstridende, idet fartbegrænsninger vel skal være med til at vejlede folk om at dette er en farlig strækning e.lign. - dette er det åbenbart slet ikke... Andet end mht. bøder.

Nuvel, netop der hvor folks egen vurdering af vejens beskaffenhed osv. tilsiger, at farten nok kan være noget højere end hvad staten dikterer. Netop der sætter staten ind med pengemaskinen! - Ikke med vejbump eller noget i den dyrebare stil. Men hellere hele statskassen som flerarmet tyveknægt.

Giv dog de badebolde i vejdiktaturet et kørekort istedet for at spilde folks tid på massevis af mia. i tilskud til offentlig trafik, narrehatte rod i broer ved alle KBH's motor og ringveje og alt det andet pladder - Men knald for min skyld gerne zig-zag idioter væk fra vejsystemet, samt de snegle der mener at det er formålsfremmende at tøffe ind på motorvejen med 50 og en kvart citronmåne i timen.