Farlige kvinders fællestræk

  •           Blev hun misbrugt som barn? En kvinde der hævder, at hun som barn blev fysisk eller seksuelt misbrugt som barn kandiderer til selv...

Henrik Gøtke,

24/02/2010


 
•           Blev hun misbrugt som barn? En kvinde der hævder, at hun som barn blev fysisk eller seksuelt misbrugt som barn kandiderer til selv som voksen at udøve vold. Hvad værre er, så kender hun alle spillene, hvem hun skal ringe til, og hvad hun skal sige, når volden begynder. Hun vil helt klart påstå, at det ikke var hende der startede volden.
 
•           Slår hun dig, eller kaster med ting? Det kan synes sjovt, kært eller gjort i leg. I en undersøgelse af studerende syntes 20% af mænd der var blevet angrebet af deres veninde, at det var sjovt. Men husk, hvis hun slår dig mens i dater, vil hun senere blive endnu farligere. Og hvis hun bliver sur, og politiet tilkaldes, er det sandsynligvis dig der bliver arresteret.
 
•           Har hun tidligere fået udstedt tilhold mod tidligere partnere, eller anmeldt vold? En nem måde at finde ud af dette på, er i en filosofisk diskussion at spørge hende, hvad hun mener om vold. Du ved, én af de der fortrolige samtaler man har som ung. Refererer hun til sig selv som ”offer” eller ”overlevende” efter vold eller misbrug? Har hun boet i et kvindehjem, eller arbejdet for Dannerhuset? Dette er advarselsflag, og det kan ikke gå hurtigt nok med at komme væk.
 
•           Et andet advarselstegn er, at du ikke længere kan gøre noget rigtigt. Hvad der tidligere var en omsorgsfuld, kærlig person er blevet en voldelig, sur harpe, der er utilfreds med alt du gør. På dette tidspunkt kan hun også begynde at slå, skubbe eller kaste ting efter dig. At kaste med ting kan også blive en del af hendes adfærd. Sådanne personlighedsforandringer kan være symptomer på medicinske eller mentale problemer der kan behandles, hvis hun vil acceptere behandling. Erfaringerne er, at hun sandsynligvis ikke vil søge behandling, da det er meget, meget lettere at give dig skylden. Hvis hun er i tredverne eller fyrrerne og har fået fjernet livmoderen før hun begynder at opføre sig sådan, vil det være klogt at læse om kvinders overgangsalder. Men vær på vagt. Hun vil sandsynligvis ikke høre om emnet. Uanset omfanget at involvering med en kvinde der begynder at slå eller skubbe, og ikke vil søge medicinsk behandling, så vil det være sikrere uden for hjemmet end indenfor med hende. Hvis du er gift, vil du være bedre stillet med skilsmisse, hvis ikke du endnu er blevet anklaget for vold eller mishandling. Det gør ikke nogen forskel, om det er hende der er voldelig, du, manden, vil næsten helt sikkert blive anklaget, og du er skyldig, hvis ikke du kan bevise din uskyld.
 
•           Næsten alle mænd der er blevet mishandlet, rapporterer at de følelsesmæssige aspekter var de værste. Tidlige advarselstegn på at en kvinde kan mishandle følelsesmæssigt, er grov tale, tankeløs adfærd og dårlige manerer. Typisk vil intet du siger eller gør være godt nok, og intet hun gør er forkert. Almindeligvis er sådanne kvinder ret kønne.
 
•           Mange kvinder der har været i et forhold med mishandling, vil have tendens til at vende tilbage til et tilsvarende forhold. Med mindre du virkeligt ønsker sådan et forhold, så slip af med hende så snart hun begynder at tude om hvordan hun blev mishandlet af sin ægtema(æ)nd, kæreste(r), far, stedfar, onkler og så videre. Hvem ved hvor lang listen er? Vil du virkeligt vide det? Eller værre endnu, blive en del af den? Sådanne kvinder tiltrækker vold, og må på det kraftigste anbefales, at du læser om sådanne kvinders adfærdsmønstre, og derudover læser om følelsesmæssige terrorister, hvis du skulle komme i kontakt med en sådan kvinde.
 
•           Man hører om mænd der anklages for at have forårsaget skader, de intet har haft med at gøre. 1% af befolkningen og 10% af unge påfører sig selv skader, og kvinder gør det dobbelt så ofte som mænd (2:1 ratio). 80% af kvinder der påfører sig selv skader har en historie med seksuel mishandling. Den oftest forekommende manifestation er at skære, men andre former kan inkludere brænding (ofte med kaustiske substanser), slag, kradsning, bid, hårafrivning, knoglebræk og i mere ekstreme tilfælde, amputationer og selvkastrering. Selvmishandling er meget vanedannende, særligt at skære sig selv. Selvmishandling er ofte relateret til Borderline Personality Disorder, humørsyge og spiseforstyrrelser. Men politiet og dommeren vil ikke tro dig, når du fortæller, at hun gjorde det mod sig selv. Så hvis du ser noget som helst tegn på selvskade, selvmishandling eller selvskadende adfærd hos din Snuske, så er det bare om at komme væk.
 
•           En mor der aldrig har haft et seriøst forhold til sit barns (børns) far. Endnu værre, hvis hun har fået adskillige børn med forskellige fædre, der alle for længst er væk, og sandsynligvis med god grund. Børnene er også i deres egen verden. Måske var moderen også enlig mor? Fremmaner dette billeder af post-feministiske, matriarkalske traditioner om kvinder du kender?
 
•           En mor der er blevet fundet uegnet som mor, tvangssteriliseret, og mistet forældremyndigheden. I årtusindskiftets ekstreme kønskamp, kan kun den mest ekstreme adfærd resultere i sådan en dom. Du vil ikke ønske at en så rabiat kvinde bider dig!
 
•           Hvis en kvinde har, eller har haft, et alkoholproblem, så er der stor sandsynlighed for at hun fortsætter med at have det. Vil du virkeligt involveres i en person, hvor tilbagefaldsraten er så høj? Eller måske mødte du hende ved en session for Anonyme Alkoholikere? Eller der hvor du bytter dine nåle? Erfaringer har vist, at kvinder der anvender metaamfetamin er særligt farlige. Personer der bruger metaamfetamin bliver næsten uundgåeligt voldelige. Et ”stofproblem” begrænses ikke til brugen af illegale stoffer. Kvinder der misbruger receptpligtig medicin, bør også undgås. Sådanne vaner skjuler ofte dybere liggende pykoser, som du sandsynligvis ikke engang ønsker at vide noget om. Nuværende eller tidligere brug af anti-depressiver er et andet tegn på, at du leder efter kærlighed det forkerte sted. Prozac har på dette område et særligt dårligt ry.
 
•            Folkevisdom har længe opfordret den unge mand til at tage et nærmere syn på sin udkårnes mor, da hun om tyve år vil se sådan ud. Enhver ungersvend tilrådes også tage et godt langt kig på moderens opførsel og livsstil. Hvis din udkårnes mor er enlig mor, så vil din udkårne sandsynligvis ikke finde noget galt i det. Men er børnepenge den eneste relation du ønsker til dine børn? DNA-analyser viser, at der er mindst 30% chance for at hendes børn ikke stammer fra din sæd, men domstolene vil tvinge dig til alligevel at betale. Hvis hendes mor er mentalt forstyrret, har eller har haft misbrugsproblemer, har haft adskillige skilsmisser, så kan lignende adfærd forventes af din udkårne.
 
•           Hun er blevet fyret fra adskillige job. Det har altid været sjældent for en kvinde at blive fyret, så hvis hun er blevet fyret fra adskillige job, behøver du ikke yderligere beviser for, at hun har seriøse problemer, Borderline Personality Disorder kan være ét af dem.
 
•           Hvis du har haft fladlus eller klamydia, så har du sandsynligvis fået det mens du var i militæret, var meget fuld eller begge dele. Hvis du har haft en kønssygdom, så tænk på hende du fik den af. Er det den slags du vil associeres med på mere permanent basis? Det et muligt, men ikke sandsynligt, at en anstændig kvinde kan have haft en kønssygdom. Hun kunne eksempelvis have fået den af sin ægtemand, og det kan være årsagen til at de blev skilt. Hvor om alting er, skulle du erfare at dit livs lys har haft en kønssygdom, så køb et par ekstra drinks og få detaljer. Hvis det viser sig, at hun gav sin ægtemand, eller nuværende kæreste, en kønssygdom, så er det tid at forvinde ud af billedet. Husk, at nogle kønssygdomme er for livet, så hvis hun har én af disse, så find døren hurtigst muligt.
 
•           En kvinde der i ti, femten, tyve år var lykkeligt gift, og så blev skilt i midtfyrrerne. Hun er sandsynligvis i overgangsalderen, og er blevet ”the queen of bitsches”. Hun har måske hørt joken: ”Jeg er løbet tør for østrogen og jeg har en pistol!”. Man kender til i al fald ét tilfælde hvor dette var sandt. Ikke en risiko der kan anbefales.
 
•           En kvinde der er kommet op i de sene tredvere eller tidlige fyrrere uden at have været gift eller været i et længerevarende forhold (med en mand), er en dårlig kandidat til et seriøst forhold. Selvom hun ikke er voldelig, så viser hendes personlighed sig sandsynligvis ikke at passe til en levende hvid mand. Der er almindeligvis gode grunde til, at en attraktiv kvinde ikke kan etablere et forpligtende forhold. At finde ud af disse grunde vil ikke være én af dit livs mest behagelige oplevelser. Yderligere bevæger hun sig ind i overgangsalderen, og hormonbalancen vil sandsynligvis ikke bidrage positivt til romancen.

Kilde: