Fakta: et multikulturelt samfund er et etnisk segregeret samfund

Information har netop bragt en artikel, hvor det tydeligt fremgår, at privatskoler har skarpe etniske skel - enten går der elever af etnisk dansk h...

Ikke angivet Ikke angivet,

14/11/2012

Information har netop bragt en artikel, hvor det tydeligt fremgår, at privatskoler har skarpe etniske skel - enten går der elever af etnisk dansk herkomst eller muslimsk herkomst på de forskellige skoler.

Det viser en gennemgang af tal fra Københavns Kommune foretaget af Information. 14 ud af 48 privatskoler ligner eliteskoler med under fire procent ressourcesvage elever. I den anden ende af spektret dominerer de muslimske privatskoler, hvor 10 skoler har mindst 43 procent ressourcesvage elever.

Enhver med to øjne kan se den kæmpe-elefant, der er i rummet. Men enten har Børne- og Ungdomsborgmester i Københavns kommune, Anne Vang, ikke to øjne, eller også mangler hun enhver form for personlig integritet, når hun konstaterer.

Den sociale segregering er rystende. Reglerne, vi i øjeblikket har på området, giver et negativt incitament til at tage ressourcesvage elever, da de koster ekstra lærerkræfter

Anne Vang - der er ikke tale om social segregering. Der er tale om mere eller mindre frivillig, etnisk segregering - noget som vi ser i alle såkaldt "multikulturelle" samfund. Den såkaldt "sociale" segregering er kun et resultat af, at muslimske børn klarer sig ekstremt dårligt i skolen.

Du bør kigge på den elefant, alle kan se. Du skal forholde dig til den, tale om den, således at vi kan tage dig bare en smule alvorligt - og hvem ved - måske en dag kommer vi alle frem til en plan for, hvordan den elefant skal spises.

Kilde: