Færre har hjemmearbejdsplads

Flere har droppet at arbejde hjemmefra og har afleveret computeren på jobbet

Asger Jon,

04/11/2010

Flere har droppet at arbejde hjemmefra og har afleveret computeren på jobbet. På blot et år er antallet af danskere med hjemmearbejde faldet med 18,4 procent.

Størsteparten af frafaldet ligger i kategorien "arbejdsgiverbetalt bredbånd", kan man læse på styrelsens hjemmeside, It- og Telestyrelsen red. 

 - Multimedieskatten har katastrofale konsekvenser for hele det danske erhvervsliv. Det er nu skåret ud i pap, siger Morten Bangsgaard, direktør i It-Branchen.

- Færre hjemmearbejdspladser betyder mindre fleksible og mindre produktive medarbejdere. Det koster vores samfund dyrt, siger han.

- Man kan da ikke udelukke, multimedieskatten er skyld i det, man skal bare huske på, det er et finansieringselement til de indkomstskattelettelser, vi har fået, siger Mads Rørvig.

Hold fast hvor må man føle sig til grin, hvis man har stemt på venstre-socialdemokraterne.

- Når vi laver en skattereform, og alle brancheorganisationer var enige om at den højeste prioritet var at sænke marginalskatten, så var multimedieskatten altså måden at finansiere det på, siger Mads Rørvig.

Socialdemokraten Mads Rørvig vil altså ikke sænke skatten, han vil bare give den et nyt navn og så prale med, at han har sænket skatten.

^^EPIC FAIL^^