Får det nogen betydning - at BBC's nu ankender Climate Gate ?

Det kan virke som et lille skridt at BBC tager her

Ikke angivet Ikke angivet,

08/01/2010

Det kan virke som et lille skridt at BBC tager her. Men i det at de officielt anerkender at Climate gate afsløringerne eksisterer - ligger der jo en erkendelse af at de ikke i længden kan holde til at undertrykke sandheden.

Betyder det så at McIntyre og Monckton er ved at vinde´ - og at vi nu kan se frem til at verden i fremtiden styres af rationelle og fornuftige beslutninger - frem for korrupte kræfter som FNs IPCC, der kun styrer efter egne interesser ?  Nej det betyder det desværre slet ikke !
-----------------------------------

Som andre har været inde på så snakker vi jo hundredtusinder af uddannede biologer og journalister - og et bredt udsnit af andre grupper fra universiteterne - der i større eller mindre grad lever af - at skræmme senarierne holdes i live.  Masser af industri er ´rettet ind efter den ´grønne udvikling´  (er der jo blevet opfordret til fra alle sider).

En udvikling der har været 30- 40 år undervejs ændres ikke hen over natten - det er vi enige om.

Skal man idag sammenligne  ´klima-religionen´ som fænomen med noget´  vi kender og har hørt om - så er noget af det der kommer tættest faktisk grupper som Scientology - og Tvind-imperiet som startede i Danmark. Disse grupper virker på tværs af landegrænser - tilsyneladende fuldkommen upåvirket af de meget forskellige samfund de snylter på.  

Scientology  startede i 1950´erne - og har igennem alle årene haft masser af inkarnerede modstandere - fuldkommen som det har været med Tvind - og alligevel eksisterer de begge i bedste velgående her mange årtier efter at det begyndte - som indbringende penge-maskiner for folkene i toppen af de 2 organisationer.

Begge de nævnte bevægelser er  til gengæld at betragte som små hygge-børnehaver - sammenholdt med den grønne klima-religion.  Her taler vi om enorme grupper af mennesker med udddannelse magt og indflydelse fordelt over hele jordkloden. 

Så nej - jeg gør mig ingen illusioner om at ´kampen for fornuften´ er vundet - blot fordi at BBC bevæger sig en smule. Men jeg ved at det er et skridt i den rigtige retning. Et af verdens største og mest anerkendte medier - føler sig for første gang i årtier presset til at forholde sig kritisk til klimasagen.

Det beviser at ´det kan lade sig gøre´ - via internettet og andre steder at skubbe til de store medier - så derfor er det bare at klø på - og bakke op om Lord Mockton og andre dygtige mennesker der slås for en bedre verden - hvor at det er fornuften der råder.