EUssr er fortsat søvngænger » Den Korte Avis - Klar – Skarp – Seriøs

   Alle ved, at menneskesmuglerne vil gøre brug af andre ruter, hvis det skulle vise sig, at det lykkes at stramme kraftigt op i forhold til trafi...

Ikke angivet Ikke angivet,

08/03/2016

   Alle ved, at menneskesmuglerne vil gøre brug af andre ruter, hvis det skulle vise sig, at det lykkes at stramme kraftigt op i forhold til trafikken fra Tyrkiet.

    Et svagt, rådvildt og naivt EU er ude af stand til at forsvare sine egne grænser. I stedet begynder man at bygge sin fremtid på tvivlsomme aftaler med et autoritært islamisk land som Tyrkiet, der ved, hvad det vil. 

    For det første vil menneskesmuglerne med tiden finde mange huller i det tyrkiske system.For det andet vil de omlægge deres ruter, så flere bliver sendt ind over blandt andet Italien i stedet for Grækenland.For det tredje er det jo et meget ringe resultat for EU, at man godt nok gør livet mere besværligt for menneskesmuglerne, men man modtager stadig mindst det samme antal asulansøgere.

     EUssr vil altså nu betale 45 mia. kr. ekstra til Tyrkiet, selv om det ikke vil reducere det samlede antal af asul-turister.