Europas fremtid: Jerusalem er på kogepunktet

De fleste går vel og tænker på hvordan Europa og Danmark kommer til at udvikle som med de 50 mio

_slettet_bruger_13809 Ikke angivet,

21/03/2015

De fleste går vel og tænker på hvordan Europa og Danmark kommer til at udvikle som med de 50 mio. muslimer der pludselig er kommet til? Der er blevet afholdt meget få folkeafstemninger om dette betændte emne. I mellemtiden er der opstået x0.000 såkaldte ghettoer eller sharia zoner. Man kunne også kalde det for ulovlige bosættelser.

De såkaldte ulovlige bosættelser i Israel blegner jo fuldstændig til de tilsvarende ulovlige muslimske bosættelse i Europa. Både mht. mængde, men også i forhold til om det fungere eller ej. I Israel fungerer det. I Europa fungerer det ikke. Altså det fungerer ikke for muslimerne. Det gør det sjovt nok heller ikke de fleste steder i MENAP. Fjern olien og det store store flertal vil leve på en sten. 

De fleste har indset dette i Europa og løsningerne går fra: inklusion til udsmidning. Begge løsninger er selvfølgelig tragiske, men hvad fanden skal gøres? En ting er sikkert og tegnene på, at det aldrig lykkes at normalisere muslimer i Europa, er der. De kloge havde forudset dette forlængest, men jeg troede lidt på det i 90erne og start 00'erne. 

Fremtiden bliver som i Israel og fremtiden er her allerede så småt. Og når der snakkes løsninger, hvem siger ikke at fremtidens europæere finder på løsningen: Endløsung II. Det er kun naive fjolser, der ikke kan se massemordene og kz-lejrene i fremtidens Eurpa, hvor det denne gang er muslimerne der ryger i.