EU skruer bissen på over for Løkke.

Ja, så er det ikke længere en formodning

Jeppe Juhl,

19/05/2010

Ja, så er det ikke længere en formodning. Jeg er nu overbevist om, at jeg befinder mig i et parallel-univers. Den sælsomme erkendelse manifesterede sig, da jeg læste følgende lille tilsyneladende uskyldige notits på TV2.dk:

http://nyhederne.tv2.dk/article/30646036/?forside

Helt ærligt! Nu skal et totalt udueligt EU fortælle os, hvad vi skal gøre. Det er muligt, de har ret: At vi skal spare 24 mia for at leve op til konvergenskravene (please oversæt!). Det er bare ikke pointen. For det må jo være aldeles oplagt for enhver, at det er ligegyldigt, hvad EU dikterer og mener efter den græske euro-tragedie. Jeg er sikker på, at Løkke og regeringen bukker og nejer og som den pæne duks gør, hvad de får besked på. Vi er jo så pæne, vi danskere. Langt pænere end grækerne, portugiserne, spanierne og irerne, skal jeg hilse at sige!

Der er ikke nogen, der kan bilde mig ind, at insidere ikke længe har været vidende om, at der blev fiflet med bøgerne, da grækerne blev lukket ind i euroland. Der er muligvis nogen, der har råbt vagt i gevær i EU, da grækerne reducerede pensionsalderen, så man knap nåede at blive konfirmeret, før man skulle nyde sit otium. Jeg hørte ikke råbet. Det er muligt, der er nogen, der har dikteret grækerne en masse her de sidste otte år, hvor de har levet helt og aldeles over evne for nordeuropæernes flid. Jeg hørte ikke råbene. Er der blevet skreget, kan jeg med sikkerhed sige, at skrigene har været for tavse. Den politiske arrogance i EU er dybt bekymrende. Jeg har længe været for EU af én eneste grund: Det oplagt fredsbevarende element, der lå i et europæisk fællesprojekt. 

Det er jeg ikke længere. De har ikke noget tøj på nede i Bruxelles, Strassbourg og Luxembourg. 

Kilde: