EU forhindrer os i at bekæmpe Jihadistisk Islamisme i Danmark

" I 1967 blev Belgien ramt af en forfærdelig brand i et stormagasin, der kostede 323 mennesker livet

Isabella Balkert,

06/04/2016

" I 1967 blev Belgien ramt af en forfærdelig brand i et stormagasin, der kostede 323 mennesker livet.

Efterfølgende tilbød den saudiarabiske konge, der på daværende tidspunkt var på officiel visit i Belgien, finansiel hjælp til ofrene til gengæld for indretningen af en moské og et islamisk kulturcenter.

(Undskyld, men er det ikke et mystisk sammentræf? ib)

Siden halvfjerdserne har belgiske moskeer derfor importeret saudiarabiske imamer, hvis salafistiske udlægning af islam har medvirket til at styrke rekrutteringsgrundlaget for tilrejsende jihadister i Syrien."

Ovenstående er et uddrag af den utrolig flotte og udtømmende artikel om Bruxelles på Berlingske Tidende. Skrevet af Af Troels Heeger, [email protected]

24. marts 2016

http://www.b.dk/globalt/hvordan-blev-bruxelles-forvandlet-til-europas-hovedstad-for-jihadister?ns_campaign&ns_mchannel=Mailing&ns_source=red_nb-20160325&ns_linkname=berlingske_weekend

Den Radikale Anna Mee Allerslev, kastede sig fanatisk ind i kampen for at få en stormoske i København, der siden har tiltrukket nøjagtig den samme form for Jihadistiske Imamer, man mener er årsag til at Bruxelles er blevet en terror rede.

Alle de bange anelser man havde da AMA i en utopisk rus oprettede den støttekomité, der havde til formål at bygge en "rummelig og brobyggende stormoske", hvor alle muslimer – både sunnier, shiaer, homosexuelle muslimer og ikke muslimer frit kunne gå til.

I kommiteen sad Domprovst Anders Gadegaard der følte sig forpligtet til også at omfavne de danske muslimer, Uffe Ellemann-Jensen, der under Muhammedkrisen, som en arv en modstander af ytringsfriheden,krævede JP's chefredaktør fyret, og som også tidligere havde vist sig svært imødekommende over for muslimernes fællesråd, da han samlede ind til sags omkostningerne til Zubair Butt Hussain, da han tabte den anlagte injuriesag mod Karen Jespersen - Der havde påpeget det kritisable i, at lade Muslimernes Fællesråd udarbejde undervisningsmateriale om integration til kommunens skoler.

Juraprofessor Eva Smith, tidligere overrabiner Bent Melchior, forfatter Benny Andersen, kommentator Peter Mogensen og erhvervskvinden Stine Bosse, der mente at en stormoske var vigtig for udviklingen i vores samfund og et værn mod Islamofobi.

Kommiteen ignorerede i sin hybris og i sin totale uvidenhed, Islameksperternes udtalelser om, at Sunni- og shiamuslimer havde været i konflikt med hinanden i næsten 1400 år, og at det derfor var urealistisk med en stormoské for begge tros retninger. Homosexuelle muslimer troede man ikke imamerne ville kunne acceptere.
At Islameksperterne efterfølgende har fået ret i deres rådgivning, har kommitteen ikke ønsket at forholde sig til. Uffe Ellemann's overbevisning om at danskerne ville financiere stormoskeen, viste sig også at være en fejlcasting, i stedet blev stormoskeen finaniceret af en muslimsk tyranstat, hvis leder var med til invielse af den moske der ikke kunne rumme både Sunni og Shia muslimer.

Rasmus Jarlov var som repræsentant for (K) som den klare stemme mod projektet, mente ikke at det var et mål bygge et vartegn for islam i København der allerede havde mange moskeer.

Det var således ikke visdom, men inflationsramt enfold, der stillede sig i spidsen for stormoskeen i København,og det fører mig så straks til den enfoldige Margrethe Auken, der i avisen.dk, udtalte at hun fordømmer terroristerne, som hun barnagtigt betegner som ”skiderikker” MA vil bekæmpe terrorisme og radikalisering med næb og klør. Bare ikke nu!

MA påstår, at når vi er trængte af terror, bliver vi for hurtige på aftrækkeren – Selvom alle erfaringer viser, at vi i stedet for at gøre noget effektivt, der vil beskytte os fremover, netop kun nøjes med at samles med lys og taler - Og lægge blomster på de steder terroristerne har dræbt uskyldige mennesker.

Islamistisk terrorisme har ikke konsekvenser for det miljø det er opstået af, og når Margrethe Auken var vred over at der tegnede sig et flertal i Folketinget for at fratage hvad hun kalder "de tumpede imamer deres danske statsborgerskab", så må Margrethe Auken i dag være glad for at flertallet i Folketinget, blev underkendt af EU, og at et folketingsflertal ikke længere er gældende i Danmark, hvis det går imod EU lov.
Merkel,
Deutschland und EU über alles.

Det betyder at Jihadisterne og de Radikale Imamer, helt uhindret kan fortsætter deres virke, selvom den tidligere PET-chef Jørgen Bonnichsen har fastslået, at terroren drives af had, hævn og hæder, og at vi ikke har en chance, når muslimer sætter deres liv på spil for hævnen og hæderen.

Margrethe Auken har ingen løsninger, hun er som De Radikale og Alternativet ikke i stand til at fatte, at hvis man kapper hovedet af slangen så vil halen miste den næring der holder den i live, og at de imamer der støtter op om Jihad, netop opflammer islamismen i Danmark ,som de opflammer islamismen i EU, gennem de islamistiske Moskeer i EU, fordi fanatismen og hadet fra det muslimske prallelsamfund, er blevet fodret af Islamistiske Imamer siden 70erne, og at det er derfor at ISIS og Jihadisterne med hjælp fra EU, har fået fodfæste i Danmark og i EU.

IB

Kilde: