Et ynkeligt afløserfelt til Elbæk - skal vi have endnu en svindler på posten?

Statsminister - undskyld Økonomiminister - Margrethe Vestager er på vej med en ny Kulturminister

Jens Krag,

05/12/2012

Statsminister - undskyld Økonomiminister - Margrethe Vestager er på vej med en ny Kulturminister. Det bliver nok endnu en radikal. De muligheder der nævnes er følgende:

Sofie Carsten Nielsen - endnu en ulidelig skrigeballon, hvis største "kvaliteter" er, at hun er lige så skinger som Mette Frederiksen, og det siger ikke så lidt. Til gengæld når hun ikke Mette Frederiksen til sokkeholderne, når det gælder kvalifikationer, så hun er et rigtigt godt bud.

Anita Bay Jørgensen - har tidligere været minister, men gled i et pyntet CV, hvor hun påstod at hun havde taget en akademisk eksamen, som hun ikke lige havde afsluttet. Som en veldokumenteret svindler er hun vel diskvalificeret endnu før hun er valgt.

Elsebeth Gerner Nielsen - en af de gamle radikale travere. Hun er for monoton og udslidt. Så kan man lige så godt trække Marianne Jelved op af posen. 

Manu Sareen - bliver vist kun nævnt af ligestilingshensyn. Han er alene med i regeringen af hensyn til ligestillingen. Kvalifikationer har han ingen af, så han gør mindst skade på sin nuværende post.