Et spørgsmål ingen spørger - hvad skal tiltrække virksomheder?

Jeg ville ønske det var muligt som borger at udfordre disse politikere i en debat, men der er ingen debatter, hvor almindelige folk må stille spørg...

Shadowen (Michael Nielsen),

27/08/2011

Jeg ville ønske det var muligt som borger at udfordre disse politikere i en debat, men der er ingen debatter, hvor almindelige folk må stille spørgsmål, fordi så risikere politikerne at de skulle svare på ubekvemme spørgsmål.

Jeg har et spørgsmål jeg gerne vil debatter med politikerne, et spørgsmål som er ufattelig relevenat.

Hvorfor skulle jeg, som en iværksætter/Virksomheds leder, starte virksomhed i Danmark?

Alle partierne danser omkring det, men ingen går direkte til den, nogen med laver selskabsskat, m.v. andre er totalt ligeglade, men der er ikke nogen (ud over LA) der har nogen konkrete svar på problematikken.

Det er dog et yderest relevant spørgsmål.

Hvorfor ?  Jo der forsvinder mange jobs ud af Danmark hver dag,  man kan bemærke meget af den højere udvikling i teknologi har allerede forladt Danmark, med mange hightech virksomheder der lukker, og flytter sine arbejdspladser til udlandet.

Grundet blandt andet i at Danskere og Danmark er for dyre i drift, pga skatte og afgift systemerne, det er langt billigere at drive virksomhed i udlandet, mens Danskere reelt ikke kan tilbyde noget som andre "billigere" lande ikke også kan.

Personligt syntes jeg at det er problematisk, at man ikke kigger på hvordan vi får tiltrukket udenlandske virksomheder, og investorere, og hvordan vi udbygger og danner et teknologisk forspring således vi kan skabe varig velstand.

Da jeg har været freelancer (for nyligt flyttet til lønmodtager) holder jeg akut øje med freelance markedet, personligt har jeg bemærket en meget stor nedgang i udvilkings projekter, mens der er en stigning i applikation specialister...  Dette tyder på at vi har bevæget os væk fra at udvikle, og udbygge, til at vedligeholde, og drifte - en Meget farlig ændring for et land der er afhængig af videns arbejder.

Kilde: