Et ledigt standpunkt der kan bringe Liberal Alliance solidt i folketinget !

Nu da sagen er oppe at ringe - med DR's stasi-metoder omkring at få de årlige mange milliarder skrabt til huse - så er her en ide' der med stor san...

Ikke angivet Ikke angivet,

23/01/2010

Nu da sagen er oppe at ringe - med DR's stasi-metoder omkring at få de årlige mange milliarder skrabt til huse - så er her en ide' der med stor sansynlighed kan bringe Liberal Alliance over spærregrænsen ved næste folketingsvalg.

Der er så mange gode argumenter 'imod' DR's monopol - og inddrivelse af penge, som det foregår idag, at jeg vil vove den påstand at stort set ligegyldigt hvem der måtte gøre det til en mærkesag - så ville de få så stor opbakning så at der var basis for at få politisk indflydelse.

Bare det ene' - at fattige studerende der bor alene på et kollegie-værelse - skal betale det samme som en familie med 10 - er jo så helt ud i skoven uretfærdigt, at der med garanti vil være enorm opbakning til nogen der tør tage sagen op.

Og det er jo ganske enkelt. Forslå at sagen sendes til folkeafstemning. Er det ikke et demokratisk samfund vi lever i ?

Spørgsmål: Hvor mange ønsker at DR forsat skal være på finansloven - og med yderligere ret til at forfølge (kriminalisere) alle der ikke betaler medielicens ved kasse et ?

Og nu man har fat i monopolet - så kunne man jo passende påpege, at det ikke har meget med Public Service at gøre, at man 'stadigvæk' fuldstændig negligerer  'climate gate'  svindlen - og her senest 'Himalaya gate' - sagen hvor det viser sig at IPCC's "beregninger" - baserede sig på 3.- 4. hånds viden fra en gammel artikel - hvor at forfatteren end ikke senere vil stå ved indholdet.

Kun en ide'

Kilde: